Kommittéer 2022

Tillsammans med klubbens idrottskonsulent, Mats Vennberg på RF-SISU, drar vi under jan-feb 2022 igång ett långsiktigt utvecklingsarbete med att strukturera och organisera klubbens ideella engagemang "på nytt" i olika kommitté och projektgrupper. Du som medlem är viktig i klubbens verksamhetsutveckling.

Vi behöver hjälp av ideella krafter inom många olika delar i organisationen för att skapa en innehållsrik, varierad, hållbar och inspirerande verksamhet åt våra medlemmar och gäster.  

Här följer lite info från prioriterade områdem:

 

  • Tävlingskommittén behöver bli fler. Kontakta tävlingsansvarig Oskar Einan om du vill veta mer eller kan hjälpa till som funktionär eller tävlingsledare.
  • Faddergolf verksamheten organiseras på nytt 2022. En 3-årig handlingsplan har tagits fram. Faddrar hjälper till med fadderspel på måndagar enligt schema. Vill du också hjälpa våra nya medlemmar? Kontakta kansliet för mer information: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
  • Tycker du om trädgårdsarbete och kan tänka dig att vara med och ta hand om rabatterna runt klubbhuset? Vi behöver hjälp av ideella krafter som kan hålla koll på rabatterna, klippa ner buskar och rensa ogräs varannan vecka under säsongen. Ett bra första intryck är superviktigt för medlemmar och gäster. 
  • Hickorygolf med George Cujocaru. Tycker du det är spännande med historia och särkilt golfens historia? George kommer att initiera en grupp som kan träffas på klubben, prova att slå med hickory klubbor och sedan träffas i vinter och planera för en tävling i Hickorygolf säsongen 2023. Kontakta klubbchef på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill vara med! 

 

Har du ytterligare idéer som kan berika och utveckla klubben?

Välkommen att kontakta klubbchef Lena Björkdahl via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.