Kommittéer 2023

10 december genomförde styrelsen en arbetsdag där kommittéernas inriktningar diskuterades utifrån verksamhetens behov idag. Mer information kommer inom kort.

Tillsammans med klubbens idrottskonsulent, Mats Vennberg på RF-SISU, drar vi under jan-feb 2023 igång ett utvecklingsarbete för kommittéerna på klubben.

Har du ytterligare idéer som kan berika och utveckla klubben?

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK