Spela

Spela Golf på Köpings GK

Välkommen att spela vår uppskattade 18-hålsbana, en varierande park- och skogsbana i vacker Västmanländsk natur med Valstaån som kommer i spel på flera hål. På klubben finns även goda träningsmöjligheter som drivingrange, chippinggreen och puttinggreen. Vid rangen finns belysning som startas med timer vid behov. Betalkort i bollmaskinen på rangen, alternativt kan årskort/rangekort köpas i receptionen. Vi erbjuder 6 st. moderna och bekväma golfbilar för uthyrning för bästa spelupplevelse. Kontakta receptionen för att boka golfbil på telefon: 0221-810 70.

Boka starttid

En varierande park- och skogsbana i vacker natur med Valstaån som kommer i spel på flera hål. Generösa och intressanta greenområden med stora foregreens och avrinningsytor. Greenerna är sådda med krypven och ger ett fantastiskt fint rull redan tidigt på säsongen.

KopingGK_Henrik-Mill_003 (2)

Boka boende

Föredrar du kanske att bo i din husbil med landets kanske bästa golfutsikt? Eller i någon av våra mysiga stugor med sängar från Hästens? Vi har en storstuga med plats för tio personer, tre mindre med plats för fyra och en lägenhet med tre bäddar.