Medlem i Köpings GK

Köpings Golfklubb bildades den 18 juni 1963, under namnet Korslöts Golfklubb, för att 1995 byta till nuvarande namn. Klubben är en ideell förening och en stor del av skötsel, byggnationer, arrangemang etc genomförs av medlemmar på sin fritid. Vi har alltid behov av förstärkning så hör gärna av dig om du är sugen!

Föreningen Köpings GK har en styrelse som gör den övergripande planeringen av verksamheten och har högst ekonomiskt och arbetsmiljöansvar. Vid två årsmöten, på våren respektive hösten, beslutas ekonomi, budget m.m. och som medlem är det viktigt att du deltar vid årsmötena och gärna kommer med förslag/ motioner till styrelsen med förslag m.m. Klubbchef Lena Björkdahl är anställd i Köpings GK.

Köpings Golfklubb AB är driftbolaget som ägs av föreningen och ban, recep- och kanslipersonal är anställda i Köpings GK AB. I bolaget finns helårsanställd och säsongsanställd personal.

Restaurang Korlöst AB drivs i egen regi och ägs av föreningen. I restaurangen arbetar säsongsanställd serverings och kökspersonal.

Läs gärna mer om styrelse och personal på menyflikarna.

Därför ska du bli medlem:

Spela på en av regionens finaste banor

En av Västmanlands trevligaste golfbanor. Du spelar fritt på kvalitativa, ombyggda USGA-greener. Bra övningsområde med range, putting- och chippinggreen.
Många trevliga tävlingar

Tävlingsverksamhet under hela säsongen. Vecka 30 har vi alltid Golfvecka med tävlingar, mat och aktiviteter. Alltid massor av folk och bra stämning.
Restaurang med god mat och aktiviteter

Restaurang Korslöt serverar smakrika luncher och a-la-carte inne och på våra två altaner. Här arrangeras även events och medlemsaktiviteter under hela året.
Gubbgänget kämpar på

Vad vore vi utan våra pensionärer som varje år sliter med vår bana? Här är ett par av många aktiva. Social samvaro och bra att använda kroppen.
Gamla och nya träd

Rolle, Peter och Anders slet med att ta ner gamla och plantera nya träd under pandemivåren 2020.
Ny sand i bunkrarna

Under 2021 började vi byta till en ny bunkersand. Visst kan maskiner göra mycket men det går åt mycket handkraft också.
Täckning inför vintern

Numera täcker vi ett antal greener inför varje vinter. Ett slitgöra, dessutom lägger sig ofta iskakor på täcket som måste hackas bort.
Golfveckangänget

Det är inte bara rent praktiska jobb som sköts på ideell basis. Här är gänget som ligger bakom det mesta inför Golfveckan, utöver det som personalen gör.
Tävlingsledare Gurra

Gunnar Larsson är en känd profil sedan många år tillbaka. Han har länge haft huvudansvaret för tävlingsverksamheten, under Golfveckan är han huvuddomare.
Sammanhållning - du får många nya vänner

Det är inte bara slit och släp. Här är ett stort tjejgäng som dessutom är duktiga golfare! Klubben har många golfgäng som hänger ihop år efter år.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK