Greenfeesamarbeten 2022

Alla samarbeten gäller fullvärdiga medlemmar.

Arboga Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar betalar 250 kr fast Greenfee (18-hål) på vardagar. Juniorer under 18 år betalar 100 kr fast Greenfee (18-hål) alla dagar. Gäller ej tävlingsgreenfee. Gäller hela säsongen.

Avesta Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar får 100kr rabatt på ordinarie greenfee mån-sön (18-hål). Gäller ej tävlingsgreenfee. Gäller hela säsongen.

Lindesbergs Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar betalar 250 kr fast Greenfee (18-hål) på vardagar. Gäller hela säsongen. Gäller ej tävlingsgreenfee.

Kårsta Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar betalar 300 kr fast Greenfee (18-hål) på helgfria vardagar, samt 300 kr fast Greenfee (18-hål) på söndagar efter kl 14. Juniorer under 18 år betalar 150 kr fast Greenfee (18-hål) på helgfria vardagar, samt 150 kr fast Greenfee (18-hål) på söndagar efter kl 14. Gäller ej tävlingsgreenfee. Gäller hela säsongen.

Hagge Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar får 150 kr rabatt på ordinarie Greenfee på vardagar, samt 150 kr rabatt på ordinarie greenfee på helgdagar / lör-söndagar efter kl 14. Gäller hela säsongen. Gäller ej tävlingsgreenfee.

Enköpings Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar får 100kr rabatt på ordinarie Greenfee på vardagar fram till kl 15, samt 100kr rabatt på ordinarie greenfee på helgdagar / lör-söndagar efter kl 14. Gäller ej tävlingsgreenfee.

Öjestrands Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar får 150 kr rabatt på ordinarie Greenfee på vardagar, samt 150 kr rabatt på ordinarie greenfee på helgdagar/ lör-söndagar efter kl 14. Gäller ej tävlingsgreenfee.

Mjölby Golfklubb

Fullvärdiga medlemmar får 100 kr rabatt på ordinarie Greenfee alla helgfria vardagar. Gäller ej tävlingsgreenfee, där gäller avgift enligt tävlingsinbjudan. Respektive klubbs tidsbokning gäller. Gäller hela säsongen.