Spela golf på Köpings GK

Köpings GK erbjuder en varierande park- och skogsbana i vacker Västmanländsk natur, med Valstaån som kommer i spel på flera hål. Många hål ger spelaren möjlighet till alternativa spelvägar (risk & reward) med intressanta greenområden med utmanande foregreens och avrinningsytor som skapar spänning och spelupplevelse.

Greenerna är sådda med krypven som ger ett fantastiskt fint rull redan tidigt på säsongen. Köpings GK tillämpar Hektometersystemet som ger dig som spelare många valmöjligheter vid val av tee, en del av klubbens jämställdhetsarbete Vision 50/50. 

Vi erbjuder 6 st. moderna och bekväma golfbilar för uthyrning för bästa spelupplevelse. Kontakta receptionen för att boka golfbil på telefon: 0221-810 70.

På klubben finns även goda träningsmöjligheter som drivingrange, chippinggreen och puttinggreen. Även övningsbunkrar finns i anslutning till rangen. Vid rangen finns belysning som startas med timer vid behov. 

Betalkort i bollmaskinen på rangen, alternativt kan årskort/ rangekort köpas i receptionen.

 

Golfamore 

 

Öppna landskap & skog

Öppna landskap & skog

En varierande park- och skogsbana i vacker natur med Valstaån som kommer i spel på flera hål. Greenerna är sådda med krypven och ger ett fantastiskt fint rull redan tidigt på säsongen.
I alla väder

I alla väder

Det finns inget dåligt golfväder (förutom när det åskar och stormar). Vi golfare är ett tåligt folk, och vår bana har den fördelen att regnet rinner undan väldigt snabbt!
För alla åldrar

För alla åldrar

Golfen är unik på så sätt att alla från fem till 95 kan ha lika roligt på banan. Vi har många äldre som håller igång men även en bra juniorverksamhet.
Tävla

Tävla

Race to Espana är en av flera återkommande tävlingar under året
VW Masters

VW Masters

En av de mest uppskattade tävlingarna under året, med utslag på Hål 10 från lastbilsflak.
Banguide

Banguide

Första besöket? För en liten peng köper du vår banguide som ger dig värdefulla tips.
Drivingrange

Drivingrange

Drivingrange med olika mål att sikta på.
Puttinggreen

Puttinggreen

Puttinggreen med lika bra rull som på banan.
Chippinggreen

Chippinggreen

Här kan du öva chippar och putta på ondulerad green.
Vinter i paradiset

Vinter i paradiset

Under vintern passar många på att åka längdskidor på golfbanan. Korslöt - en plats att längta till året om!

© 2022 Köpings Golfklubb - Korslöt 1 - 731 94 Köping - E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK