Matz Evensson Golf Academy 2023

Från och med säsongen 2023 kommer Matz Evensson Golf Academy, utöver Frösåker och Orresta, även driva Verkstad och Golfundervisning i samarbete med Köpings GK. 

Vi är oerhört glada och spända av förväntan, att få möjlighet att hjälpa en så fin anläggning att växa, utvecklas och skapa ännu mer passion och golfglädje. 

Matz Evensson Golf Academy kommer att ansvara för att verksamheten på Köping sköts enligt samma "tänk" och modell som på Frösåker och Orresta. 

Vi kommer att 3 dagar i veckan placera en utbildad PGA Professional på plats på Köping. I shopen kommer vi att bistå med support och kompetens. 

Vi kommer kunna erbjuda Köpings medlemmar verkstad, träning, golfskolor, kul happenings och events. En hjärtefråga redan 2023 är att lyfta juniorverksamhet, medlemsträning, golfskolor och full service i en nyrustad verkstad.

Köpings medlemmar kommer att erhålla rabatt vid köp i proshopen både på Köping, Orresta och Frösåker, samt under säsongen många andra erbjudanden. 

Kompetens, Passion och Golfglädje.

/Matz & Henrik 

https://matzevensson.com/

Grönt kort

Grönt kort

Under 2021 utbildade vi ett stort antal nya golfare. Här är två av nybörjargängen som tagit grönt kort och är redo för spel på banan.
Lektioner och gruppträningar

Lektioner och gruppträningar

Alla som spelar golf vet hur mycket slag det finns att tjäna på att bli säker runt och på greenerna. Kanske finns det annat som du behöver extrahjälp med? Hör av dig för tips!
Juniorträning

Juniorträning

Varje år fylls det på med nya unga golfspelare - att tjejer börjar med golf tycker vi är extra roligt.
Träningsläger

Träningsläger

Att samlas med barn och ungdomar från andra klubbar i regionen är både kul och utvecklande. Som juniormedlem får du spela gratis på de andra banorna i Västmanland.

© 2022 Köpings Golfklubb - Korslöt 1 - 731 94 Köping - E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK