Golfträning

Ellinor Haag arbetar som tränare säsongen 2022. Som tränare fokuserar Ellinor på individuell behovsanpassad träning som kan anpassas i grupp med tydliga mål. Kontakta receptionen för att komma i kontakt med Ellinor för att boka träning 0221-810 90 (val1)

Grönt kort

Under 2021 utbildade vi ett stort antal nya golfare. Här är två av nybörjargängen som tagit grönt kort och är redo för spel på banan.
Lektioner och gruppträningar

Alla som spelar golf vet hur mycket slag det finns att tjäna på att bli säker runt och på greenerna. Kanske finns det annat som du behöver extrahjälp med? Hör av dig för tips!
Juniorträning

Varje år fylls det på med nya unga golfspelare - att tjejer börjar med golf tycker vi är extra roligt.
Träningsläger

Att samlas med barn och ungdomar från andra klubbar i regionen är både kul och utvecklande. Som juniormedlem får du spela gratis på de andra banorna i Västmanland.