Företag

Partner och sponsor

Köpings Golfklubb har idag närmare 900 medlemmar varav många är företagare.

Golfbanan är en utmärkt plats för att både synas och inte minst träffa kunder på. Restaurangen lockar med sin Dagens lunch närmare 100 gäster varje dag varav många affärsluncher, ibland i kombination med möten i vårt konferensrum.
Kick-off och laga mat med kocken är två uppskattade aktiviteter.

Köpings Golfklubb erbjuder en helhetsupplevelse med golf, glädje, spänning och gemenskap i fokus.

Huvudsponsor

Sparbanken Västra Mälardalen är vår huvudsponsor och syns ordentligt när man närmar sig golfklubben.
Hålsponsor

Som hålsponsor så syns du ute på banan. Egen skylt vid minst en tee-skylt samt egen flagga. Du finns även med på vår stora sponsortavla.
Golfbilarna

Bästa reklamplatsen anser många sponsorer. Idag har vi sex bilar med reklam för K&E Rör, OK Köping Ekonomisk förening, Mitsubishi Värmepumpar och Köpings Elektriska. Två finns lediga och med det ökade suget så kan det bli flera.
Egna kundtävlingar

Tibnor är en av våra guldsponsorer. Förutom att synas på diverse skyltar så har de en årlig kundtävling som är väldigt uppskattad bland kollegor och kunder ute i landet.
Sponsortavlan

Vi har många sponsorer som ställer upp för oss. Många stora och ännu flera små entusiaster som varit med i flera år. De flesta väljer att synas på vår sponsortavla, andra vill verka men inte synas.
Passa på att synas

Reklamhuset RINK är en av våra samarbetspartners som senaste åren haft en egen tävling under golfveckan. Deras slogan är "Vi hjälper företag och föreningar att synas" vilket man även tillämpar själva!
Konferenser och kundaktiviteter

På Köpings Golfklubb finns det goda möjligheter att träffa kunder och kollegor. Fina konferenslokaler i kombination med vårt goda kök och den unika miljön med golfbanan och Korslöts skans är en bra kombo.
Ica Maxi

Ica Maxi Big Inn är både hålsponsor och arrangerar den mest uppskattade tävlingen under golfveckan. Här är exempel på annan kreativ skyltning på hemväg.
Syns i stort och smått

Sparbanken Västra Mälardalen är som sagt vår huvudsponsor. Förutom stora skyltar, flaggor etc och har även en egen tävling under Golfveckan där de framförallt stöttar ungdomsverksamheten, och delar ut bra reklam.