Golfpaket

Hos oss kan du boka rum i stugor där vi erbjuder en god natts sömn i sköna Hästens sängar.

1. Vardagspaket exkl. middag - från 1.395 kr p.p.

Gäller ankomst måndag-torsdag. Boende en natt, frukostbuffé/ frukostkorg, Greenfee 18 hål, sänglinne & städ ingår.

2. Helgpaket exkl. middag - från 1.595 kr p.p.

Gäller ankomst fredag-lördag och helgdagar. Boende en natt, frukostbuffé/ frukostkorg, Greenfee 18 hål, sänglinne & städ ingår.

3. Helgpaket inkl. middag - från 1.945 kr p.p.

Gäller ankomst fredag-lördag och helgdagar. Boende en natt, 2-rätters middag (middagsbuffé)*, frukostbuffé/ frukostkorg, Greenfee 18 hål, sänglinne & städ ingår.

Villkor

* 2-rätters middag i Restaurang Korslöt erbjuds (fre-lör) då det finns minst 8 st bokningar aktuell kväll, alternativt erbjuder vi middagskasse till stugan. Frukostbuffé i restaurangen alt. frukostkorg hämtas i restaurangen efter överenskommelse. Priset gäller vid del i två- eller trebäddsrum.  Paketen kan ej kombineras med andra förmåner, såsom Golfhäftet eller andra frikort mm.

Tillägg

• Enkelrum vardag 200kr
  • Enkelrum helg 400kr

Kontakta kansliet för information och bokning av golfpaket.
Tel: 0221- 810 90

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK