• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Nyheter Köpings Golfklubb

Medlemskap & årsavgifter 2023

Nu hittar du information om medlemskap och årsavgifter för 2023 under fliken Medlem här på hemsidan.

Du hittar även information om köpvillkor och hur du genomför din betalning via MinGolf.

Önskar du delbetala din årsavgift kan du bl.a. ansöka om Autogiro SITRA direkt via MinGolf, se länk under medlemsfliken.

Betalar du din årsavgift före 25nov är du som senior (+27år) med i en utlottning om ett medlemskap Fullvärdig XL.

Behöver du hjälp? Du är varmt välkommen att kontakta kansliet så hjälper vi dig.

Då det kan vara många som kontaktar kansliet den närmsta veckan, går det även bra att maila frågor.

Kansliets öppettider: mån-fre mellan kl:10-15 (november och december)

Tack för visad förståelse.

/Mvh kansli

• Skapad

Köpings GK firar 60 år 2023

Köpings Golfklubb firar 60-års jubileum 2023.

En utställning (preliminär invigning lördag den 1 april) om vår förenings historia under 60 fantastiska år planeras i samarbete med Köpings muséer & utställningshallar. Har du idéer om vad vi borde få med i utställningen? Kontakta klubbchef Lena Björkdahl, jag tar gärna emot historier och tips från medlemmar.

Har du förslag på verksamhet och aktiviteter kopplat till jubileumsåret som du skulle tycka va roligt att ta del av under 2023? Skicka in ditt förslag till klubbchef Lena Björkdahl via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för ditt engagemang!

• Skapad

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK