• Toppbanner2017

Nyheter Köpings Golfklubb

Regelvandring för dig som gått Nybörjarkurs 2022

Regelvandring på banan 27/6, 1/8 och 4/7

För dig som har gått nybörjarkurs under 2022 har vi regelvandring på banan 27/8, 1/8 och 4/7 kl:18:00 med ansvarig Gunnar Larsson. Detta är en del i nybörjarutbildningen och ger dig kunskaper i de mest grundläggande reglerna på golfbanan. Du anmäler dig till ett av datumen.

Gröna kortet för familjer! Nyhet!

Gröna kortet för Familjer  (Nyhet säsongen 2022)

Anmäl familjen till en rolig nybörjarkurs i golf i sommar!

Tränare Ellinor Haag går igenom grunderna och anpassar kursen utifrån deltagarna, ni tar Grönt kort. Både vuxna och barn utvecklas, umgås och tränar tillsammans och alla kan delta. Utrustning finns att låna. Njut av sommaren på golfbanan, välkomna till klubbgemenskapen på Köpings Golfklubb- en plats att längta till.

Ingår i kursavgiften

• Information & teori
  • praktisk träning där ni lär er golfens grunder tillsammans
  • Spelträning/ faddergolf på banan
  • Banvandring/ regelvandring
  • Klubbor finns att låna
  • Medlemskap ingår för säsongen 2022

12-21år: 1.595kr

22-26år: 2.995kr

27-99år: 3.995kr

Du vet väl att golf numera räknas som friskvård?

För att bättre förstå Köpings Golfklubb och de grundregler föreningen följer läs gärna igenom våra stadgar.