Medlemskategorier och årsavgifter 2022

Senior 22-26 år 3000 300 300 3600 Nej
Junior 12-21 år 1200 200   1400 Nej
Junior - 11 år 300 200   500 Nej

Senior utan spelrätt (B-medlemskap)

5850 600 300 6750 Nej

Vardagsmedlem
från 27 år
3900 600 300 4800 Ja
Spel vardagar före kl.15.00

Övriga medlemskap

• Greenfeemedlemskap utan spelrätt: 2 700 kr inkl 4 st 18-håls spel, alternativt 8 st 9-håls spel.
    (Därefter 100 kr i rabatt på 18 hål, och 50 kr rabatt på 9 hål. Gäller på ordinarie greenfee).
  • Vilande/passiv medlem: 400 kr
  • Hyra av skåp: 400 kr/år
  • Elplats moped/elvagn: 500 kr

Övrig information

Avgifterna inkluderar årsavgift för aktiva medlemmar i Svenska Golfförbundet, Västmanlands Golfförbund,
personskadeförsäkring, tidningens Svensk Golf och Golfens IT-system.
Förseningsavgift vid inbetalning efter 31/12: 200 kr

Köpvillkor

Årsavgiften består dels av en medlemsavgift, dels en spelavgift. Medlemsavgiften betalas till golfklubben. Spelavgiften betalas till Köpings Golfklubb AB. Medlemsavgiften gäller per kalenderår. Medlemsavgiften är inte återbetalningsbar. Det gäller även vid eventuellt utträde eller uteslutning under det aktuella kalenderåret. Påminnelseavgift utgår vid betalning efter sista betaldatum.

MinGolf

Se informationsfilmen via länken nedan för hur du betalar dina avgifter via Min Golf. Filmen går igenom steg för steg hur en betalning genomförs, vilka betalsätt det finns att välja på, samt hur du får ett kvitto efter genomförd betalning. Du vet väl att du får göra friskvårdsavdrag på spelavgiften, använd kvittot på MinGolf:

SITRA - Autogiro för golfklubbar

Du loggar in på samma sätt som ovan beskrivet i MinGolf (se filmen) och under inställningar, betalning, hittar du autogiro som betalsätt. Under betalningar ser du dina obetalda avgifter. Markera de avgifter du vill betala via autogiro, fyll i dina kontouppgifter, acceptera villkoren för autogiro och klicka på Ansök. Du får då en bekräftelse att din ansökan är genomförd. Efter ett par dagar får du ett mail med den bifogade autogiromedgivande blankettenen som du ska signera och lämna in/ skicka in till kansliet. När vi mottagit denna aktiverar vi ditt autogiro.

Obs! Viktigt att du signerar och lämnar in ditt godkända autogiromedgivande till kansliet.
Vi kan skriva ut detta på kansliet för påskrift, om du inte har tillgång till en skrivare hemma.

Spelrätt: 9.000 kr.

Kontakta kansliet för mer information.

Aktivitetsavgift: 300 kr

Avgiften debiteras samtliga aktiva medlemmar 22-69 år (damer) och 22-74 år (herrar) inför kommande säsong.
Medlem som gjort minst fyra timmar av ideella insatser för klubben erhåller 300 kronor i presentkort som kan nyttjas i shopen på Köpings Golfklubb.
Som ideella insatser räknas:

• Styrelseuppdrag
  • Kommittéuppdrag
  • Projektuppdrag
  • Deltagande på utlysta städdagar
  • Rensning av sly, ogräs eller dylikt arbete på bana eller klubbhusområde
  • Golfvärd
  • Fadder

Greenfeesamarbeten 2022

Aktuella Greenfeesamarbeten och rabatter för medlemmar i Köpings GK hittar du under SPELA > GREENFEE > GREENFEESAMARBETEN

Västmanlandsrabatten:

Med Västmanlandsrabatten får du som medlem 80 kr rabatt på ordinarie greenfee på samtliga banor i Västmanland helgfria vardagar. Junioröverenskommelsen ger juniorer 0-18 år som är medlemmar i Västmanlands klubbar fritt spel på varandras banor helgfria vardagar under sommarlovet.