Ledarutbildning

Utbildning för ungdomsledare

Vi på Köpings GK kommer under 2021 att erbjuda alla aktiva ungdomsledare i golfklubben en utbildning inom golftekniska grunder.
Utbildningen är anpassad för träning mot ungdomar och hur vi tränare/ledare kan jobba inom alla golfslag.
Utbildningen kommer att ske en heldag på klubben med en föreläsning & teori pass och sedan ett praktiskt pass där vi tillsammans utövar i praktiken dem olika golfslagen.
Utbildningen kommer att göras innan ungdomsträningarna startar v.17. Vi återkommer med datum.

Vi söker just nu ungdomsledare till vår organisation! Är du intresserad av att bli ungdomsledare på vår golfklubb?
Ta kontakt med klubbchef Robert Larsson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 0221-81090.