Skolverksamhet

Skolsatsning 2021

Friluftsdagar är planerade på Köpings Golfklubb under vårterminen för elever i kommunens alla grundskolor, samt grundsärskolan.
Ullvigymnasiets elever på "Barn och Fritidsprogrammet" planeras att gå en GL1- kurs (Grundläggande ledarskapsutbildning steg 1) på Köpings Golfklubb

Skolsatsningen är ett samarbete mellan Köpings Golfklubb, Västmanlands Idrottsförbund, Grundskolans- och Grundsärskolans idrottslärare, samt Ullvigymnasiets "Barn och Fritidsprogram".

Idrottslärare om Golfäventyret i skolan satsningen:

"Kursmaterialet är väldigt tydligt och inspirerande. Att projektet är anpassat i olika nivåer passar mina elever utmärkt. Att få chansen att testa på golf på olika sätt och vistas i dom miljöerna är verkligen uppskattat hos eleverna. Det är få av eleverna som hade några tidigare erfarenheter av golf vilket gjorde att eleverna har stor förväntan inför att fortsätta med golfäventyret i skolan."

/Jerker Permats
Lärare idrott och hälsa
Särskolan
Köpings kommun

Vill er skola planera era friluftsdagar på Köpings Golfklubb, välkommen att kontakta oss!

Kontakt