Välkommen till juniorverksamheten

Vårt långsiktiga mål är att klubben ska kunna erbjuda en av de främsta juniorverksamheterna i regionen.

Köping den 9 maj

Vi jobbar just nu med att uppdatera säsongens olika träningsgrupper och datum. Det kan bli en del justeringar för att kunna matcha med de tränare vi förhandlar med.

Säsongen kommer att erbjuda massor av roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Våra ledare brinner för golfspelet och ser till att du får en härlig golfupplevelse på klubben. Träningarna består av golfens olika slag och såklart det viktigaste: En massa skratt och att ha kul.

För barn 5-11 år erbjuder vi Golfäventyret.

För juniorer 12-18 år erbjuder vi ett nytt upplägg i träningsverksamheten under 2021.

Vi ser gärna att ungdomar utbildar sig i Golfäventyrets träningsupplägg och sommarjobbar som  barn och ungdomsledare. I år erbjöd klubben "Sommarlovsaktiviteter" som var öppna för allmänheten med Tyra och Ester.