Greenfeeöverenskommelser 2021

Västmanlandsgreenfee

Arboga GK, Fagersta GK, Frösåker GK, Fullerö GK, Orresta GK, Sala GK, Skerike GK, Surahammar GK, Tortuna GK, Västerås GK samt Ängsö GK

Överenskommelse har träffats avseende reducerad greenfee under säsongen 2021 enligt följande:

Helgfri måndag - fredag erhålles 80 kr rabatt för seniorer och 40 kr för juniorer på respektive klubbs ordinarie vardagsgreenfee. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller reduktioner.

Medlem i Strömsholms GK erhåller 40 kr rabatt (junior 20 kr rabatt) på ordinarie greenfee vid spel på helgfri vardag.

Fritt spel för juniorer upp till 18 år i Västmanlandsklubbarna (Ej på Hälla GK) under sommarlovet (14/6-13/8) måndag-fredag ingen tidsbegränsning.

Lindesbergs golfklubb

250 kr på alla helgfria vardagar samt söndagar efter kl. 14.00

Arboga GK

Fullvärdiga medlemmar erbjuds spel för 250 kr i greenfee alla dagar från 1 maj - 30 sept.
Gäller även tävlingsgreenfee.
Juniorer betalar 100 kr i greenfee alla dagar, tävlingsgreenfee 0 kr och 9 hål 75 kr på vardagar.

AVESTA GK

Fullvärdiga medlemmar betalar 150 kr på Avesta GK. (Tävlingsgreenfee 200 kr)
Juniorer betalar 75 kr.
Gäller alla dagar och alla tider.

HAGGE GK

Fullvärdiga medlemmar har halv avgift på ordinarie greenfee.
Fritt spel för Juniorer.
Gäller alla dagar.

ENKÖPINGS GK

100 kr rabatt på ordinarie greenfee.
Gäller vardagar före kl. 16.00 och helger efter kl. 13.00.

TORSHÄLLA GK

Fullvärdiga medlemmar 250 kr