Utbildningar & Kurser

Försäsongsträning/Vårträningar
Antal deltagare: 10 st i varje grupp
Kostnad: 695 kr inkl. fika båda dagarna
Kursen är till för dig som vill få träna och komma igång med dom längre slagen med allt från wedgar till driver.
En bra start och uppfräschning innan säsongen och golfbanorna öppnar.

Avrostningskurs/Kom igång-kurs
Kostnad: 595 kr inkl. fika båda dagarna
Kursen är till för dig som vill få en genomkörare när säsongen precis har dragit igång och som känner att golfslagen behöver fräschas upp. Det blir en kurs där vi tillsammans går igenom grunderna inom varje golfslag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fortsättningskurs
Kostnad: 1 295 kr
Riktar sig till dig som gått nybörjarutbildning dem närmsta åren eller har över 36 i hcp och vill förbättra alla delar i spelet.

Dam & Herr-träning
Kostnad: 995 kr
Träningarna riktar sig till alla golfspelare oavsett spelnivå och handicap.

Närspelskurs
Kostnad: 1 095 kr
Kursen är tillför dig som vill förbättra närspelet oavsett spelnivå och handicap.

Damträning
Kostnad: 1 095 kr
Riktar sig till dig som är dam och medlem på klubben oavsett spelnivå och handicap.

Anmäl din plats till klubbens
Skriv ditt 'namn' och 'vilken kurs' du vill anmäla dig till.