Lektioner

50 min, 2 personer - 750 kr

Utprovning av klubbor/custom fitting
50 min - 500 kr
Avgiften på 500 kr dras sedan av när du köper klubborna. Utprovning blir då alltså kostnadsfri.

Spellektioner - Intresserad? Prata med Pro Johan Fryckne
1 person, 9 hål inkl. spelstrategi - 750 kr
2 personer, 9 hål inkl. spelstrategi - 1 350 kr

Paketpris på lektioner - Intresserad? Prata med Pro Johan Fryckne
6 lektioner för priset av 5 på 50 min - 2 500 kr
6 lektioner för priset av 5 på 20 min - 1 250 kr

Hur går golflektionen till?
Tillsammans går vi igenom utifrån vad det är du vill träna och bli bättre på. Vi gör videoanalys och använder oss av iPad & programmet Hudl Teqnique. Vi får då se i praktiken vad som är bra och positivt och vad vi kan utveckla utifrån din önskan. Efter avslutad lektionstid görs dagsanteckningar på vad vi har gått igenom så att vi kan bygga för framtida utveckling.

Varför ta en golflektion med Johan Fryckne?
Johan Fryckne: "Golf är en oerhört komplex sport. Likt mycket när vi ska börja cykla, måste vi ha tålamod att träna och träna och ställas inför nya utmaningar för att göra förbättringar. Golf är mer annorlunda på det sättet att vi med hjälp av vår kroppskontroll, golfklubba och golfboll, kan få bollen i hål på olika sätt. Det finns så många olika typer av svingar, golfslag och golfklubbor vi slår med, allt för att få en sån bra bollträff som möjligt och att vi flyger bollen så som vi önskar. Du och jag kommer att göra skillnad om du bokar en lektion. Min största styrka som golftränare är enkelheten, att förklara med enkla termer så att du förstår utifrån bollflyktslagar du utför när du slår. Det blir rätt när man gör det lätt, inte tvärtom. Det är en av mina motton inom golfspelet. Du kommer att få en bättre förståelse för din teknik när vi är klara med golflektionen, det kan jag lova dig."

Tryck här för att boka lektion