Årets Nybörjarutbildningar

Välkomna till våra populära Nybörjarutbildningar på Köpings Golfklubb!

Klubbens Pro/tränare Johan Fryckne håller i utbildningarna

"Mitt mål som tränare är att du efter utbildningen ska känna dig trygg med grundtekniken inför spelet på banan. Viktigast av allt är att ha roligt med golfen!"

Erbjudande!

Vi har ett bra paket med utbildning och medlemskap där vi vill göra det enkelt för dig som vill börja spela golf hos oss.

Kursavgifter inkl. medlemskap:

Senior från 22 år 3 995:-
Junior 12-21 år 2 495:-

Ansökan medlemskap

Vi har klubbor för utlåning för er som saknar utrustning och vill testa innan ni köper eget.
Är du intresserad av ett nybörjarset med golfbag och klubbor (järnklubbor, driver, hybrid och putter), har vi paket för dig till bra pris.

Är du under kursens gång intresserad av att köpa egen utrustning i form av klubbor, eller kanske ett par nya skor anpassat för golfspel eller kanske en golfbag du spanat in på, erbjuder vi dig som går eller har gått nybörjarutbildningen under säsongen till förmånligt pris.

Deltagarantal per grupp

Gällande restriktioner ifrån SGF och RF på grund av covid-19, är deltagarantalet per grupp 7 st platser/tillfälle.

Tider för utbildningar 2021

Grupp 22 - Praktik för dig som vill ha innan lunch

Grupp 33 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Grupp 3 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Grupp 4 - Praktik för dig som vill ha mot eftermiddag/kväll

Grupp 5 - Praktik för dig som vill ha efter lunch

Grupp 6 - Praktik för dig som vill ha mot eftermiddag/kväll

Faddergolfsschema 2021
För dig som är och har deltagit i en nybörjarutbildning under 2021. Att vara golffadder är en av dom viktigaste länkarna för en nybörjare in i golfspelet. Våra faddrar på Köpings Golfklubb har lång erfarenhet av golfspelet och ett väldigt gott engagemang att hjälpa dig känna dig säker på golfbanan. En fadder på Köpings Golfklubb har väldigt bra koll på allt ifrån grundliga regler, hur du får droppa bollen, speltempo och vett och etikett bara för att nämna några delar i spelet. Har ni deltagare frågor och funderingar under golfrundans gång, är det bara att fråga på.

Klubbens Pro Johan Fryckne:

Vid frågor om nybörjarutbildningens upplägg eller andra frågor inför kursen?
Kontakta klubbens Pro Johan Fryckne på kontaktuppgifterna ovan.

Vill ni veta mera se gärna denna film:

Grönt Kort för Golf