Lägerverksamhet 2020

Under året 2021 arrangerar och genomför Juniorverksamheten olika läger för våra barn och ungdomar.
Läger erbjuder, förutom träning, en ökad social samvaro bland både barn, ungdomar och vuxna vilket kan öka samhörighetskänslan i juniorverksamheten. Det finns ett mervärde att våra barn och ungdomar lär känna de kompisar som tränar i samma träningsgrupp m.m. och även för oss föräldrar/ ledare erbjuder läger ett bra tillfälle att lära känna varandra.

Vi på Köpings Golfklubb kommer att erbjuda följande läger 2021:

Juniorläger 5-16 år v.26
Detta juniorläger är en vecka för dig som vill prova på eller lära sig att spela golf eller som spelar och vill få mer tips och utveckla sitt golfspelande. Förkunskaper behövs inte.
I priset ingår det träning, spel, lunch och ett mellanmål under dagen.
Tid: 9.00 - 15.00
Datum: 28 juni-1 juli
Kostnad: 1 195 kr

Grönt kort-läger 7-16 år v.27
Detta juniorläger är en vecka för dig eller ditt barn att få chansen att ta grönt kort/54 i handicap. Lägret syftar sig också till dom som sedan tidigare har grönt kort men inte har spelat så mycket. Under veckan kommer du att få teorimaterial som du får läsa angående regler golfvett, speltempo, säkerhet m.m. på en väldigt grundlig nivå anpassat för ungdomar. Testerna kommer att bestå av en teoridel och praktikdel. Dom görs sista lägerdagen med sin ledare på olika stationer.
I priset ingår det träning, utbildningsmaterial, spel, lunch och ett mellanmål under dagen.
Tid: 9.00 - 15.00
Datum: 5-8 juli
Kostnad: 1 195 kr

Har ni frågor och funderingar kring lägerverksamheten, kontakta Pro & junioransvarig Johan Fryckne på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.