Välkommen till juniorverksamheten

Vårt långsiktiga mål är att klubben ska kunna erbjuda en av de främsta juniorverksamheterna i regionen.

Säsongen kommer att erbjuda massor av roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Våra ledare brinner för golfspelet och ser till att du får en härlig golfupplevelse på klubben. Träningarna består av golfens olika slag och såklart det viktigaste: En massa skratt och att ha kul.

För barn 5-11 år erbjuder vi Golfäventyret.

För juniorer 12-18 år erbjuder vi ett nytt upplägg i träningsverksamheten under 2021.

NYTT för 2021:
Spelträningar på torsdagar istället för onsdagar för juniorer 12-18 år. Golfäventyret kommer att spelträna på 18-hålsbanan vart 3:e torsdag tillsammans med juniorer 12-18 år.

För mer information om varje grupp, klicka in på den grupp som är av intresse för mer info.