Februari

Hej!

Nu har jag varit igång i 4 veckor på Köpings GK och det är en härlig klubbkänsla på anläggningen.

Det råder full sportaktivitet i skidspåren på banan i det vackra vädret, många stannar till och njuter av solen och drömmer säkert om en härlig golfsäsong.

Strax skickar jag ut ett nyhetsbrev via mejlen med lite information kring vad som är på gång inför säsongstarten 2021.

Ny kökschef

Vi kan med stor glädje presentera att välmeriterade kocken Tony Risberg kommer sköta vår Restaurang Korslöt!
Varmt välkommen!

Tony finns på plats from mars och vi räknar med att servering kan komma igång i början av april.

Golfresa/Easton Golf

Vi har preliminärt reserverat platser på Morgado – Portugal/Algarve

• Datum: 6-13 november
    Pris: Pris från:14.490kr/ del i dubbelrum
    Superior rum 750:-/pers
    Enkelrumstillägg: 2300kr Priset kan justeras fram till bekräftad bokning.

• Öppet Köp på alla resor från Easton Golf till 15 juni ingår!
  • Läs mera om banan och boendet på: Morgado Golf

Morgado en anläggning som har all fokus på golf. Här har de spelats både Europa- och Challange touren.
På Morgado finns det 36 hål och bra träningsmöjligheter. Mästerskapsbanan Morgado GC är en riktig utmaning från teen längst bak.
Men om man spelar från en tee längre fram är det en trevlig bana med varierande hål med fina greenområden och breda fairways som passa alla typer av golfare.
Alamos GC är deras andra bana som är helt annorlunda utformad. Här möts man av en kort bana men väldigt smal så en bra gameplan kan behövas här.
Boendet på Morgado 4* hotell har man utsikt över banan och de stora och fräscha rummen är sköna att koppla av efter varvet.
Här finns 2 utomhuspooler och 2 restauranger.
Vill man ta sig till någon av de härliga byarna vid kusten är det inte mer än 15km till dom.

För anmälan klicka på länken nedan

Anmälan golfresa

Vi ses snart

Robert Larsson
Klubbchef

Kampanjpris på Golfskola i Spanien 12-19 oktober

Vår Pro Michael Ramquist har kampanjpris på golfresan till Alcaidesa 12-19 oktober.
Priset är 15.495 kr och endast 14.995 kr ifall du bokar innan 1 september. För bokning, klicka här!

Vid frågor och för ytterligare info, kontakta:

Michael Ramquist
PGA Professional