Anmäl dig till våra Juniorläger!

Juniorläger V.25 – Måndag 15:e till Torsdag 18:e. 9.00 – 15.00. 5-16 år
Det är hög tid att anmäla sig till en av våra fantastiska lägerveckor för juniorer! Ett perfekt läger för dig som har eller är junior att få komma ut till denna härliga miljö i 4 dagar. Lägret är för dig som vill prova på eller lära sig att spela golf. Förkunskaper är absolut inte ett krav. Det blir 4 roliga dagar med golf, lek, aktiviteter och massa skratt. Sista dagen på lägret kommer vi anordna Teen Cup, världens i anslutning största ungdomstävling helt utan prestige och prestation.
Pris: 1 195 kr. I priset ingår det träning, spel, diplom och vattenflaska, lunch och ett mellanmål om dagen.

Grönt-kortläger V.26 – Måndag 22:a till Torsdag 25:e. 9.00 – 15.00. 7-16 år
Ni alla i familjen har grönt kort och spelar tillsammans, förutom barn/en som inte har något? Kanske den enda i kompisgänget som inte har? Det här är det perfekta tillfället att skaffa åt sig det! Lägret syftar sig till ungdomar mellan 7-16 år som får chansen att ta grönt kort. Det syftar sig även till dom som sedan tidigare har grönt kort men inte har spelat så mycket och vill fräscha upp sitt golfspelande. Under veckan kommer du att få teorimaterial som en del av lägret om golfvett, speltempo, säkerhet m.m. på en väldigt grundlig nivå, anpassat för ungdomar. Proven kommer att bestå av en teoridel och praktikdel. Dom utförs sista dagen på lägren med sin ledare på alla stationer. OM man inte skulle klara någon/några moment kommer det såklart att finnas tillgängliga dagar och tider tillsammans med klubbens Pro Johan Fryckne för komplettering, allt för att alla moment ska bli uppnådda ?
Pris: 1 195 kr. I priset ingår det träning, utbildningsmaterial, lunch och ett mellanmål under dagen.

Det blir 2 fantastiskt roliga veckor med mycket skratt och golfkul. Kom igen, det blir kul! ?

För anmälan till läger: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. -> Skriv Namn och personuppgifter på ungdom, ålder och eventuella allergier så att restaurangen är medvetna om det.