• Nya fina greener
  • Mat1

Golfpaket & Boende 2021

Välkomna till Köpings Golfklubb

Hos oss kan du boka rum i stugor där vi erbjuder en god natts sömn i sköna Hästens sängar. Kommer du med husbil eller husvagn och vill golfa så erbjuder vi tolv ställplatser var av åtta nya alldeles intill klubbhusområdet med fantastisk vy över banan.

Restaurang Korslöt serverar smakrika luncher och à la carte som är oerhört uppskattade bland ortsbor och tillresta gäster.

Ställplatser med fin utsikt över banan - Läs mera här!

Stugor & rum

Timmerstugor 2 st. Två dubbelrum, WC och dusch i respektive stuga.

Korslötstugan. Ett 4-bäddsrum och tre dubbelrum med egen WC och dusch, alla med Hästens sängar.

Kvarnstugan. Vid 18:e green ligger kvarnstugan. 4-bäddsrum med WC och dusch i servicebyggnaden som ligger ca 50m intill stugan.

Lägenhet. 3-bäddsrum med kylskåp och micro. WC och dusch i servicebyggnad som lägenheten ligger i.

Sänglinne och städ ingår.

Incheckning kl 15.00 och utcheckning kl 10.00

Boka här

Är ni en grupp på mer än 8 pers eller har andra önskemål,

Priser/natt

• 800 kr/dubbelrum
  • 1200 kr/ 3-bäddsrum
  • 1600kr/ 4-bäddsrum
  • Sänglinne ingår
  • Städning 350kr/dubbelrum och 500kr/ stuga efter ut-checkning, obligatoriskt tillägg

Hund endast tillåtet i timmerstuga 1

Paketpriser

Boende, 2-rätters middag, frukost & greenfee/natt
2-rättersmiddag i restaurang Korslöt erbjuds då det finns minst 8 st bokningar

• Vardag ankomst sön-tor: 1195 kr/pp

• Helgdag ankomst fre-lör: 1395 kr/pp

• Städning ingår

Paketen kan ej kombineras med andra förmåner, så som golfhäftet eller andra frikort mm.

Önskar ni köpa en "grillkasse" för egen matlagning vid stugorna beställer ni det i samband med bokningen.

För pris och innehåll kontakta vår Kökschef.

Boka här

Tips!

Under Golfveckan vecka 30 erbjuder vi en tävlingsvecka med många extra aktiviteter på kvällarna, erbjudanden i restaurang, utomhusbar m.m.

Ta gärna en promenad till fornborgen Korslöt skans som ligger alldeles intill golfbanan. En fornborg från järnåldern, där ni kan se ut över hål åttas fairway. Följ bilvägen upp mot gamla ställplatserna och ni hittar fornborgen på vänster sida.

Bakom Korslötstugan hittar ni ett ca 2,8km joggingspår.

Bilder från våra stugor

Grillplats bredvid Korslötstugan