Golfpaket

Välkomna till Köpings Golfklubb

Hos oss kan du boka rum i stugor där vi erbjuder en god natts sömn i sköna Hästens sängar. Kommer du med husbil eller husvagn och vill golfa erbjuder vi tolv ställplatser var av åtta nya intill klubbhusområdet med fantastisk vy över golfbanan.

Restaurang Korslöt serverar smakrika luncher och à la carte som är oerhört uppskattade bland ortsbor och tillresta gäster.

Paketpriser

Boende, 2-rätters middag, frukost & greenfee/natt
2-rättersmiddag i restaurang Korslöt erbjuds då det finns minst 8 st bokningar

• Vardag ankomst sön-tor: 1195 kr/pp
  • Helgdag ankomst fre-lör: 1395 kr/pp
  • Städning ingår

Paketen kan ej kombineras med andra förmåner, så som golfhäftet eller andra frikort mm.

Önskar ni köpa en "grillkasse" för egen matlagning vid stugorna beställer ni det i samband med bokningen.

För pris och innehåll kontakta vår Kökschef.

Boka här

Ta gärna en promenad till fornborgen Korslöt skans som ligger intill golfbanan. En fornborg från järnåldern, där ni kan se ut över hål åttas fairway. Följ bilvägen upp mot gamla ställplatserna och ni hittar fornborgen på vänster sida.

Bakom Korslötstugan hittar ni ett ca 2,5 km joggingspår.

Bilder från våra stugor

Grillplats bredvid Korslötstugan