Bo och äta

Äta

Vår egen Restaurang Korslöt bjuder på utsökta luncher under hela golfsäsongen och under senhöst och vinter arrangeras middagar, ölprovningar och julbord i den mysiga miljön.

Bo i stugor

Vi har ett flertal fina stugor med sköna sängar från Hästens. Korslöt stugan rymmer 10 personer, våra två timmerstugor och kvarnstugan har fyra sängplatser vardera och vi har även en studio med tre sängplatser. Vill du hyra en helg under högsäsongen så gäller det att vara ute i god tid, men varför inte en weekend andra tider på året?

Bo i husbil

2021 färdigställdes våra nya ställplatser som enligt många av besökarna tillhör de bästa i landet. Perfekt läge med utsikt över banan, några meter från vår övningsgreen och en "sandwedge från vår restaurang". De åtta platserna kompletteras av ytterligare ett antal invid Korslötstugan och Timmerstugorna.

Golfpaket

Förutom att boka ovanstående var för sig så har vi även ett antal förmånliga "golfpaket" med prisvärda kombinationer av mat, boende och golfspel. Vi jobbar med dessa paket inför 2022 och kommer att presentera dem efter nyår.

Nytt bokningssystem är på gång

Vi jobbar med att bygga ett nytt bokningssystem och kommer att presentera detta efter nyår.