• Toppbanner2017
 • Toppbanner Vinter2

Nyheter Köpings Golfklubb

Telefonen strular i Restaurangen

Vi håller på att få telefonen i restaurangen åtgärdad.

Vill du reservera platser till Afterwork eller boka lunch et.c.? Ring 0221-810 70 (receptionen) eller maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge namn och telefonnumer så kontaktar restaurangpersonalen/ personal dig.

Faddergolf startar 9/5

Faddergolf startar 9/5 kl:18:00. 

Har du gått nybörjarutbildning i år eller under 2021 är du inbjuden att spela faddergolf på måndagar.  Anmälan ska göras till receptionen före kl:12:00 samma dag. Vi träffas 30min innan vid klubbhuset, värm gärna upp på rangen så du är lite förberedd. 

Tider Faddergolf 2022

 • Maj kl:18:00
 • Juni-Juli-August kl:18:30 (ej under Golfveckan v.30)
 • Sep kl:18:00

Regelvandring- för alla som gått Nybörjarkurs under 2022

Måndag 16/5 kl:18 genomför Gunnar Larsson, medlem i regel och hcp kommittén, en regelvandring för alla som gått Nybörjarkurs under 2022. Som en del av nybörjarkursen. Anmäl dig till receptionen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0221-810 70. Tack.

Faddergolf vid andra tillfällen, kontakta receptionen

Vi har ett par faddrar som arbetar skift och som gärna spelar med dig som är ny även vid andra tider än måndagar. Kontakta receptionen för att få kontaktuppgifter. 

Uppstart Faddergolf 25 april

Välkommen på uppstarts möte för faddrar

Måndag 25/4-22

Kl:18:00

Plats: på klubben. 

Flera nybörjarkurser startar under våren och ett behov av faddrar som kan vara med och stötta klubbens nya medlemmar ökar. På måndagar planerar vi att fortsätta erbjuda faddergolf med spel på banan. Upplägget med fasta starttider för faddergolf på måndagar var mycket uppskattat under tidigare säsong. 

Tjejkväll med modevisning 21 april

I samarbete med Daily Sports genomför vi ett roligt event för alla tjejer/ damer torsdag den 21 april.

Vi inleder kvällen kl:18.00 med bubbel och snittar. Därefter äter vi en 2-rätters middag i Restaurang Korslöt där också modevisningen genomförs. Nina från Daily Sports presenterar vårens och sommarens kollektion och berättar om plaggen, materialval och hur Daily Sports produkter är uppbyggda.

Vi avslutar kvällen med shopping i golfbutiken, kvällen till ära är erbjudandet 15% rabatt på ett helt köp.  

Bjud in väninnor och bekanta, begränsat antal platser.

Föranmälan är obligatoriskt till kansliet till e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pris: 495kr p.p.

Vad erbjuder Köpings GK säsongen 2022?

Vi erbjuder en fantastisk golfbana, nya populära ställplatser, boende i stugor med kvalitativa Hästens sängar och en golfrestaurang som serverar fantastiska luncher och a' la carte. Vi erbjuder medlemmar, sponsorer, partners och gäster olika events och golfaktiviteter under året. Golfhäftet Trophy, Race to Espania, Skol SM, Tjejslaget, Krögargolf och Golfveckan (V.30) är några av de inplanerade golftävlingarna säsongen 2022. 

I april arrangerar vi en tjejkväll med snittar, middag och modevisning i Restaurang Korslöt i samarbete med Daily Sports (begränsat antal platser). I maj arrangeras golftävlingen Tjejslaget, med Daily Sports som sponsor.

Vi planerar att erbjuda musikunderhållning med ett coverband under fem fre-lördagar under säsongen. Separat information kommer inom kort.

Den populära Sponsorgolfen (3-manna scramble) är tillbaka för klubbens sponsorer i september. Vi skapar företagsevents i samverkan med Restaurang Korslöts fantastiska service, smakrika och vällagade måltider. Vi kommer att fortsätta att utveckla vår företagsgolf med bl.a. företagsspel i SGF:s nya GIT företag. 

En nyhet 2022 är att vi planerar att arrangera en Sponsorresa till vackra Bohuslän i september. 

/Klubbchef Lena Björkdahl 

Lärgrupp - vad är det?

I en förening har vi många möjligheter att lära oss tillsammans med andra under hela året. Ni kan ses via Teams i digitala träffar eller ses fysiskt antingen på klubben eller hemma hos någon av er, ni väljer platsen själva. 

Så går lärgruppen till

Viljan att lära och nyfikenheten att upptäcka tillsammans är det som kännetecknar en lärgrupp. Deltagarnas olika perspektiv, erfarenheter och upplevelser är det centrala i samtalet. Att lära av och med varandra leder till utveckling. En lärgrupp är ett sätt att skapa ett lärande i en avgränsad grupp i din förening. Det viktiga är att utgå ifrån ett framtaget underlag, en så kallad lärgruppsplan.

En lärgrupp kan genomföras när och var som helst, antingen i anslutning till något av era planerade möten eller under flera helt separata träffar. En lärgrupp bygger på viljan att mötas, lyssna, ta del och dela med sig av varandras erfarenheter och perspektiv. Ett medskapande i lärandet!

Läs mer

Afterwork 2022

Tips till musikälskare! 

Restaurang Korslöt erbjuder afterwork under fem fredag-lördagar under säsongen. Välkomna att lyssna till coverband som spelar medryckande musik och avnjut samtidigt vällagad mat.

 • Fredag 27 maj. BB Brain- coverband med blandad musik
 • Fredag 17 juni. Buddy Larsson & the Rimcross 50-60 tals Rock'n'Roll.
 • Lördag 30 juli. BB Brain- coverband med blandad musik (avslutning på Golfveckan)
 • Fredag 26 augusti. Buddy Larsson & the Rimcross 50-60 tals Rock'n'Roll.
 • Fredag 23 september. BB Brain coverband med blandad musik

Förboka direkt till restaurangen för maten och för att få reserverad plats. 

Välkomna! 

Greenfeesamarbeten 2022

Nu kan vi glädjande presentera att vi fortsätter greenfeesamarbeten 2022 med Kårsta GK, Hagge GK, Lindesberg GK, Arboga GK, Enköpings GK och Öjestrands GK. Under fliken Medlem på hemsidan hittar du greenfeesamarbeten 2022.

Autogiro

 Vi kan nu erbjuda dig som medlem möjligheten att dela upp din årsavgift. Ansökan om autogiro gör du direkt i MinGolf.

För att ansöka om autogiro:

 • logga in som vanligt på MinGolf.
 • I menyn väljer du Mina  inställningar och därefter betalningar.
 • Markera de avgifter du vill betala via autogiro, fyll i dina kontouppgifter, acceptera villkoren för autogiro och klicka på Ansök. Du får då en bekräftelse att din ansökan är genomförd.
 • Efter ett par dagar får du ett mail med en bifogad blankett som du ska signera och skicka in. När vi mottagit denna aktiverar vi ditt autogiro. 

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer.