• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Nyheter Köpings Golfklubb

Telefonen strular i Restaurangen

Vi håller på att få telefonen i restaurangen åtgärdad.

Vill du reservera platser till Afterwork eller boka lunch et.c.? Ring 0221-810 70 (receptionen) eller maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge namn och telefonnumer så kontaktar restaurangpersonalen/ personal dig.

Faddergolf startar 9/5

Faddergolf startar 9/5 kl:18:00.

Har du gått nybörjarutbildning i år eller under 2021 är du inbjuden att spela faddergolf på måndagar.  Anmälan ska göras till receptionen före kl:12:00 samma dag. Vi träffas 30min innan vid klubbhuset, värm gärna upp på rangen så du är lite förberedd.

Tider Faddergolf 2022

• Maj kl:18:00
  • Juni-Juli-August kl:18:30 (ej under Golfveckan v.30)
  • Sep kl:18:00

Regelvandring- för alla som gått Nybörjarkurs under 2022

Måndag 16/5 kl:18 genomför Gunnar Larsson, medlem i regel och hcp kommittén, en regelvandring för alla som gått Nybörjarkurs under 2022. Som en del av nybörjarkursen. Anmäl dig till receptionen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0221-810 70. Tack.

Faddergolf vid andra tillfällen, kontakta receptionen

Vi har ett par faddrar som arbetar skift och som gärna spelar med dig som är ny även vid andra tider än måndagar. Kontakta receptionen för att få kontaktuppgifter.

Uppstart Faddergolf 25 april

Välkommen på uppstarts möte för faddrar

Måndag 25/4-22

Kl:18:00

Plats: på klubben.

Flera nybörjarkurser startar under våren och ett behov av faddrar som kan vara med och stötta klubbens nya medlemmar ökar. På måndagar planerar vi att fortsätta erbjuda faddergolf med spel på banan. Upplägget med fasta starttider för faddergolf på måndagar var mycket uppskattat under tidigare säsong.

Tjejkväll med modevisning 21 april

I samarbete med Daily Sports genomför vi ett roligt event för alla tjejer/ damer torsdag den 21 april.

Vi inleder kvällen kl:18.00 med bubbel och snittar. Därefter äter vi en 2-rätters middag i Restaurang Korslöt där också modevisningen genomförs. Nina från Daily Sports presenterar vårens och sommarens kollektion och berättar om plaggen, materialval och hur Daily Sports produkter är uppbyggda.

Vi avslutar kvällen med shopping i golfbutiken, kvällen till ära är erbjudandet 15% rabatt på ett helt köp.

Bjud in väninnor och bekanta, begränsat antal platser.

Pris: 495kr p.p.