Nybörjarkurs 2023

Anmäl dig /intresse till kansliet så kontaktar vi dig inför vårens Nybörjarkurser i golf!

Kursavgifter inkl. Nybörjarmedlemskap säsongen 2023 och fritt spel (ingen spelrätt krävs)

• Nybörjarmedlemskap 13-15år 1600kr
  • Nybörjarmedlemskap 16-19år 1900kr
  • Nybörjarmedlemskap 20-21år 3995kr
  • Nybörjarmedlemskap 22-26år 3995kr
  • Nybörjarmedlemskap 27-99år 3995kr

Ingår i kursavgiften

• Informationsmöte & teori
  • 6 tim praktik, lär dig golfens grunder
  • Spelträning/ faddergolf på banan
  • Banvandring/ regelvandring
  • Klubbor finns att låna
  • Medlemskap ingår för säsongen 2023

Gröna kortet för Familjer

Anmäl hela eller delar av familjen till en rolig nybörjarkurs i golf!

Vi går igenom grunderna och anpassar kursen utifrån deltagarna, ni tar Grönt kort. Både vuxna och barn utvecklas, umgås och tränar tillsammans och alla kan delta. Utrustning finns att låna. Njut av sommaren på golfbanan, välkomna till klubbgemenskapen på Köpings Golfklubb- en plats att längta till.

Ingår i kursavgiften

• Information & teori
  • praktisk träning där ni lär er golfens grunder tillsammans
  • Spelträning/ faddergolf på banan
  • Banvandring/ regelvandring
  • Klubbor finns att låna
  • Medlemskap ingår för säsongen 2023

Du vet väl att golf numera räknas som friskvård?

För att bättre förstå Köpings Golfklubb och de grundregler föreningen följer läs gärna igenom våra stadgar.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK