Golfträning

Golfträning

Du vet väl att golf numera räknas som friskvård? Använd friskvårdsbidraget! I samarbete med Matz Evensson Golf Academy erbjuds Nybörjarkurser 2024 med professionell PRO/ tränare som ger dig grunderna som du behöver för att börja din resa in i golfens fantastiska värld. Datum för Nybörjarkurser 2024 kommer att presenteras inom kort i samarbete med Matz Evensson Golf Academy.

Information om medlemskap

Faddergolf 2024

Faddergolf kommer att arrangeras under säsongen 2024, kontakta receptionen och/ eller tränare Fredrik Angnero för mer information.

För mer information och anmälan kontakta kansliet via e-post: info@kopingsgk.nu 

För att bättre förstå Köpings Golfklubb och de grundregler föreningen följer läs gärna igenom våra stadgar.

Faddergolf 2024 (upplägg presenteras inom kort)

Faddergolf 2023

På måndagar är du som har gått nybörjarkurs 2023 eller under säsongen 2022 välkommen att delta i spelträning på banan med faddergolfen. Vi spelar upp tom 9-hål på banan. Under spelet kommer ni gå igenom olika praktiska moment för att få ett bra speltempo för framtida golfronder. Du behöver anmäla dig senast kl:12 samma dag till receptionen via tel: 0221-810 70 eller via e-post: recep@kopingsgk.nu 

  • Vi har ett flertal rutinerade Faddrar som gärna tar er med ut på spelrunda även andra dagar och tider, kontakta receptionen för att få kontaktuppgifter.
  • Har du en bekant med hcp 36 eller lägre kan ni tillsammans boka en Fadderrunda via Receptionen.

Regelvandring på banan För dig som har gått nybörjarkurs under 2022-2023 har vi regelvandring med Gunnar Larsson. Detta som en del i nybörjarutbildningen och ger dig kunskaper i de mest grundläggande reglerna på golfbanan. Datum uppdateras inom kort.

Anmäl dig till receptionen 0221-810 70 eller via e-post: recep@kopingsgk.nu