Golfbutik

From 1/1-2024 kommer Matz Evensson att driva försäljningen i golfshopen på klubben. Vi kommer att informera löpande om vårens utveckling i shopen, som vi ser kommer att bli ett lyft av service och utbud för dig som medlem och gäst hos oss på Köpings GK. Du som medlem möjlighet att genomföra custom fitting, få hjälp med byte av grepp m.m. genom Matz Evensson Golf Academy.

Bollar, pegar etc

Självklart har vi ett bra sortiment av det där som alltid går åt trots att det inte borde :-)
Skor och kläder

Glömde du skorna hemma? Behöver du en varmare tröja? Eller är det dags att uppgradera? Detta finns naturligtvis i golfbutiken, liksom lite snygga pikéer och annat fint.
Nya grepp?

Börjar greppen bli torra? Glider klubborna ur handen? Vi har grepp på lager och kan även hjälpa till med bytet.
Banguide eller Golfhäftet?

Första besöket? För en liten peng köper du vår banguide som ger dig värdefulla tips. Vi säljer även Golfhäftet som ger dig halv greenfee på över 1100 banor.
Klubbkläder från Footjoy

Medlem? Vår jubileumströja eller keps med klubbmärket är ett trevligt sätt att visa var man kommer ifrån. Inte medlem? Varför inte köpa som minne av en trevlig bana?
Ping är ett av våra varumärken

Välkända Ping är populärt bland våra spelare. Vi kan erbjuda både utrustning och kläder.
Minnen från Köping

Många köper med sig markörer, greenlagare, logobollar etc som minne från spelade banor. Det hittar du självklart även på Köpings Golfklubb liksom kylskåpsmagneter, glasögonputsdukar och andra unika saker. Våran runsten är dock inte till salu :-)
Presentreklam

Lite exempel på vad vi tagit fram tidigare.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK