Golfbutik

Vi erbjuder dig ett stort sortiment bestående av klubbor, kläder, skor, bollar, bagar m.m.  Har vi inte det du önskar i shop eller på lager, försöker vi beställa hem det till dig till ett bra pris.

Om du har frågor och funderingar så hjälper vi i shop- och receptionen dig. För mera info kontakta receptionen på tel: 0221-810 90 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kommande kampanjer:

• Black Friday  25:e november kl:12-20. Upp till -60% rabatt på utvalda artiklar.
  • Klubbkläder från FoootJoy finns att prova ut och beställa from 25 november.
  • Loggad vagnsbag eller bärbag finns att beställa from 25 november.
Bollar, pegar etc

Självklart har vi ett bra sortiment av det där som alltid går åt trots att det inte borde :-)
Skor och kläder

Glömde du skorna hemma? Behöver du en varmare tröja? Eller är det dags att uppgradera? Detta finns naturligtvis i golfbutiken, liksom lite snygga pikéer och annat fint.
Nya grepp?

Börjar greppen bli torra? Glider klibborna ur handen? Vi har grepp på lager och kan även hjälpa till med bytet.
Banguide eller Golfhäftet?

Första besöket? För en liten peng köper du vår banguide som ger dig värdefulla tips. Vi säljer även Golfhäftet som ger dig halv greenfee på över 1100 banor.
Klubbkläder från Ping

Medlem? En snygg tröja eller keps med klubbmärket är ett trevligt sätt att visa var man kommer ifrån. Inte medlem? Varför inte köpa som minne av en trevlig bana?
Ping är ett av våra varumärken

Välkända Ping är populärt bland våra spelare. Vi kan erbjuda både utrustning och kläder.
Minnen från Köping

Många köper med sig markörer, greenlagare, logobollar etc som minne från spelade banor. Det hittar du självklart även på Köpings Golfklubb liksom kylskåpsmagneter, glasögonputsdukar och andra unika saker. Våran runsten är dock inte till salu :-)
Presentreklam

Lite exempel på vad vi tagit fram tidigare.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK