Sponsring

Vi erbjuder våra samarbetspartners ett attraktivt forum att marknadsföra produkter och tjänster

Klubben har cirka 900 medlemmar och närmare 6.000 gästspelare som regelbundet spelar golf på vår natursköna golfbana, besöker vår populära golfrestaurang, bor i kvalitativa stugor med Hästens sängar eller bor på våra nybyggda ställplatser för husbilar. Totalt spelades det över 28.000 golfronder säsongen 2021.

Restaurang Korslöt drivs i egen regi och serverar uppskattade luncher och a-la-carte till kommuninvånare och företagare.

Området kring golfbanan är mycket attraktivt för rekreation, det är många personer som utövar friluftsliv i golfbanans vackra omgivningar under hela året exempelvis skidåkning, promenader, orientering, klättring m.m. För alla innevånare i Köping med omnejd är en välskött golfbana en stor tillgång.

Utbudet av fritidsaktiviteter har stor betydelse även vid personalrekrytering och vid inflyttning till kommunen. Köpings golfklubb arbetar aktivt för att vara en jämställd och inkluderande arbetsplats och idrottsverksamhet. Vi bedriver skolverksamhet och en egen träningsverksamhet för barn och ungdomar.

Klubben arrangerar en professionell och uppskattad Golfvecka varje år under vecka 30, olika seriespel och golftävlingar arrangeras årligen. Det innebär att företag som har reklamsamarbete med klubben når ut med sin reklam till ett stort antal presumtiva kunder.

Golfklubbens ambition är att utforma all reklam på vår golfanläggning så att en effektiv och elegant exponering av företagets namn och logotype blir möjlig utan att miljön påverkas negativt.

Klubben erbjuder ett antal olika sponsorpaket.

Kontakta klubbchef Lena Björkdahl så hjälper vi till med att skräddarsy ett upplägg som passar just Ditt företag.

Mob: 076-042 10 18