Företagsevent

Nyfiken på att arrangera ett företagsevent på Köpings Golfklubb?

Hos oss hittar du en unik och spännande kulturmiljö i form av fornborgen Korslöt Skans, med anor från järnålder och vikingatid, på tre minuters gångväg från klubbhuset. Ta del av en spännande lokalhistoria och kombinera ett besök vid fornborgen med en smakrik ölprovning med vår leverantör Coppersmith och avsluta med en 2-rätters middag i Restaurang Korslöt.

Ett annat alternativ är att kombinera en personal kick-off i konferenslokalen, kombinerat med en shoot-out puttävling och avsluta med en 3-rätters middag i Restaurang Korslöt.

Vi är öppna för förslag och vi hjälper dig att skapa ett trevligt och proffsigt företagsevent på vår vackra anläggning utifrån dina önskemål.

Kontakta klubbchef Lena Björkdahl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. mob: 076-042 10 18 eller för mer information och bokning.