Ställplatser

Sommaren 2021 färdigställde vi åtta nya ställplatser men utsikt över golfbanan, alldeles invid puttinggreen och klubbhuset med Restaurang Korslöt som serverar smakrika luncher och à la carte. Utöver dessa har vi fyra platser bredvid Korslötstugan. Här kan golfare med bokad starttid hyra plats för sin husbil eller husvagn.

Pris:

Nya ställplatser: 200 kr/dygn
Gamla ställplatser vid Korslötstugan med tillgång till servicerum: 150 kr/dygn

Kontakta alltid receptionen innan ankomst på tel: 0221-810 70. Receptionens öppettider är kl:07:30-17:00, med reservation för ändringar.

Incheckning sker efter kl 15 eller tidigare i mån av plats.
Utcheckning sker före kl 15 eller senare i mån av plats.
Betalning görs i samband med incheckningen, kvittot läggs i rutan eller annan synlig plats.

Handdukar finns att hyra för 20kr p.p. under öppettider i receptionen.

Medlem i Köpings GK: Kontakta receptionen för mer info och bokning

En ny bokningsida lanseras inom kort, till dess ring receptionen: 0221-810 70

Ställplatser med perfekt läge

Utsikt över hål 8. Övningsgreen några steg bort liksom klubbhus med restaurang och rangen inom ett par minuters promenad!
Tio nya ställplatser

De åtta nya ställplatserna som färdigställdes 2021 blev en stor succé. Plats reserverades för ytterligare två som kommer att färdigställas under våren 2022!
Konstgräs

Väldränerat på rullstensåsen och konstgräs = perfekta förutsättningar för att slippa lera!
Elstolpar

Elstolpe finns till varje plats. Kontakta alltid receptionen innan ankomst.
Kvällssol

Här finns det alla möjligheter att njuta av kvällssolen!
Nya och gamla platserna

Åtta nya platser finns bredvid banan - ytterligare två blir klara våren 2022. Kan man tänka sig att promenera några meter extra och inte önskar utsikt över banan (eller bokar sent) finns ytterligare fyra platser.
Korslöt skans

Ta gärna en promenad till fornborgen Korslöt skans som ligger intill golfbanan. En fornborg från järnåldern, där ni kan se ut över hål åttas fairway. Följ bilvägen förbi parkeringarna, mittemot infarten till gamla ställplatserna och och stugorna hittar fornborgen.