Restaurang Korslöt

Dagens lunch serveras mån-fre kl:11-15 och Helgmeny lör-sön kl:11-15.

I november och december erbjuder vi trevliga julmiddagar i mysig julmiljö i restaurangen. Vi erbjuder även catering och "kassar" vid speciella högtider.

Övriga tider enligt överenskommelse. För information och bokning kontakta kökschef Tony Risberg. Telefon direktnr: 072-842 48 99 

Tony Risberg hälsar välkommen

Tony Risberg hälsar välkommen

Tony är en välkänd och mycket uppskattad kock bland köpingsborna. För ett tiotal år sedan drev han golfrestaurangen. Sedan 2021 är han kökschef i klubbens egna restaurang.
Middag

Middag

Våra temakvällar och middagar är uppskattade.
Kiosken

Kiosken

Vill du ha något snabbt eller stoppa i dig något när restaurangen stängt? Kiosken har generösa öppettider och snabb självbetjäning med Swishbetalning.
After Golf

After Golf

Våran uteplats med Golfbaren är uppskattad soliga sommarkvällar. Här hittar du en kall från Västeråsbryggeriet Coppersmiths.
Ät mera fisk!

Ät mera fisk!

De brukar säga att man blir smartare av att äta fisk :-)
En bra köttbit med pommes

En bra köttbit med pommes

En 100-procentare efter en bra lördagsrunda!
Toast skagen

Toast skagen

Klassisk förrätt!
Nattbakad oxfilé

Nattbakad oxfilé

En av Tonys specialiteter!
Uteplatsen

Uteplatsen

Allt på ett ställe. Ta en lunch, en läsk från kiosken, en kall från utebaren eller bara sätt dig ner och pusta ut efter rundan.
Perfekt utsikt

Perfekt utsikt

Från vår uteplats har du perfekt utsikt över utslag på Hål 10 och inspel på Hål 18.