Restaurang Korslöt

Restaurang Korslöt har fått sitt namn efter den vikingatida fornborg som ligger 3min promenad ifrån Köpings GK. Restaurangen drivs i egen regi och ligger i klubbhuset med två tillhörande trevliga uteserveringar där ni kan njuta av sol och mat i trevligt sällskap.

Under året arrangerar vi olika afterwork kvällar, företagsevents, medlemskvällar, afternoon tea m.m.

Möjlighet att abonnera restaurangen finns vid särskild överenskommelse. Kontakta klubbchef Lena Björkdahl vid förfrågning via, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Måndag 3april planerar vi att öppna restaurangen säsongen 2023.

För information och bokning kontakta restaurangen på telefon: 0221-810 90 (val 4) under säsong.

Mellan 1 oktober-1april kontakta Kansliet på tel: 0221-810 90 eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid frågor eller bokning.

Har du hittat Restaurang Korslöt på Facebook? Om inte, sök oss där och få information om events, veckans luncher m.m.

2023

Afternoon Tea 14 februari, alla hjärtans dag. Engelsk meny: scones, snittar, fika m.m. Pris:100kr p.p. Förboka sittning 1 eller 2, via kansliet Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fantastiska Coverbandet BB Brain från Karlskoga spelar hos oss på lördagen under Kristi Himmelsfärd och på Golfveckans avslutning lördag v.30.

Kiosken

Vill du ha något snabbt eller stoppa i dig något när restaurangen stängt? Kiosken har generösa öppettider och snabb självbetjäning med Swishbetalning.
Middag

Våra temakvällar och middagar är uppskattade.
After Golf

Våran uteplats med Golfbaren är uppskattad soliga sommarkvällar. Här hittar du en kall från Västeråsbryggeriet Coppersmiths.
Ät mera fisk!

De brukar säga att man blir smartare av att äta fisk :-)
En bra köttbit med pommes

En 100-procentare efter en bra lördagsrunda!
Toast skagen

Klassisk förrätt!
Nattbakad oxfilé

En av våra specialiteter!
Uteplatsen

Allt på ett ställe. Ta en lunch, en läsk från kiosken, en kall från utebaren eller bara sätt dig ner och pusta ut efter rundan.
Perfekt utsikt

Från vår uteplats har du perfekt utsikt över utslag på Hål 10 och inspel på Hål 18.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK