Bo i stugor

Våra stugor är väldigt populära och många gäster återkommer år efter år. Sköna sängar, trivsam miljö kombinerat med god mat i Restaurang Korslöt och spela på vår fina bana är en svårslagen kombo. Här nedan ser du de olika alternativen som finns att hyra - ett tips är att vara ute i god tid!.

Priser/natt 2023

Vardagar (mån-tor) och helger (fre-lör samt helgdagar).

Sänglinne och handduk ingår.

• Korslötstugan rum 1 (dubbelrum) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Korslötstugan rum 2 (dubbelrum) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Korslötstugan rum 3 (dubbelrum) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Korslötstugan rum 4 (4-bäddsrum) vardagar 2200 kr & helger 2600kr

• Timmerstuga 1 (dubbelrum 1) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Timmerstuga 1 (dubbelrum 2) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Timmerstuga 2 (dubbelrum 1) vardagar 1100 kr & helger 1300kr
  • Timmerstuga 2 (dubbelrum 2) vardagar 1100 kr & helger 1300kr

• Kvarnstugan (4-bäddsrum med möjlighet till extra bädd) vardagar 2200 kr & helger 2600kr
  • Lägenhet (3-bäddsrum) 1650 kr & 1950kr

Städning 600 kr/dubbelrum efter ut-checkning, obligatoriskt tillägg

• Hund endast tillåtet i timmerstuga 1
  • Incheckning kl 15 och utcheckning kl 10
  • Bakom Korslötstugan hittar ni ett ca 2,5 km joggingspår.
  • Är ni en grupp på mer än 8 pers eller har andra önskemål,
Bo i Korslötstugan

Tre dubbelrum och ett 4-bäddsrum med egen WC och dusch, alla med Hästens sängar. Gemensamt kök och allrum. Grillplats utanför.
Bo i timmerstugorna

Vi har två timmerstugor som ligger invid Korslötsstugan. Båda två har två dubbelrum, pentry, WC och dusch.
Bo i Kvarnstugan

Kvarnstugan ligger mellan 9:e och 18:e green. Du kan sitta utaför i trädgårdsmöblerna och beundra inspelen! Studan innehåller ett 4-bäddsrum med pentry. WC och dusch finns i servicebyggnaden som ligger en lobwedge bort.
Lägenhet

Vi har även en liten lägenhet med tre sovplatser, kylskåp och mikro. WC och dusch i servicebyggnad som lägenheten ligger i.
Världens skönaste sängar?

Hos oss sover du inte på några hårda plankor eller nedlegade tältsängar. Vi har lokalproducerade och sköna sängar från Hästens - av många ansedda som världens skönaste!
Korslöt skans

Ta gärna en promenad till fornborgen Korslöt skans som ligger intill golfbanan. En fornborg från järnåldern, där ni kan se ut över hål åttas fairway. Följ bilvägen förbi parkeringarna, mittemot infarten till gamla ställplatserna och och stugorna hittar fornborgen.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK