Vill du hjälpa till som fadder?

Vi behöver faddrar som kan spela med nya medlemmar på banan

Kan du tänka dig att spela med och hjälpa klubbens nya medlemmar in i golfens värld?

Vi önskar få in namn på fler personer som vill vara med och hjälpa till och spela med klubbens nya medlemmar. Vi har flera nya medlemmar som gärna vill spela fadderrundor.

Vi kommer att skapa en lista med kontaktuppgifter till faddrar, som våra nya medlemmar kan kontakta. Så kommer ni själva överens om dag och tid för spel av fadderrunda på banan.

Vad gör en fadder?
Som fadder hjälper man en ny medlem att lära sig om säkerhet på banan, stötta så personen får till en rutin att förbereda klubbval inför sitt slag, vett och etikett på banan, laga nedslagsmärken, hur man går och ställer sin vagn/bag vid green för att snabba på spel etc. Det handlar alltså inte om att ge instruktioner gällande sving och teknik m.m. det får man ta  hjälp av klubbens tränare.

Spelprov Grönt Kort
Spelprovet består i att spela nio hål på motsvarande handicap 54,0 eller bättre på en banvärderad golfbana med spel från en godkänd utslagsplats enligt reglerna i WHS. Spelprovet måste intygas av en markör som har ett aktivt Golf-ID (= är aktiv medlem i klubb) och har handicap 54,0 eller lägre.

Golfspelaren ska registrera resultatet (scorekortet) från det avklarade spelprovet i Min Golf. Scorekortet ska innehålla Golf-ID för markören.

• Skapad

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK