• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Vad erbjuder Köpings GK säsongen 2022?

Vi erbjuder en fantastisk golfbana, nya populära ställplatser, boende i stugor med kvalitativa Hästens sängar och en golfrestaurang som serverar fantastiska luncher och a' la carte. Vi erbjuder medlemmar, sponsorer, partners och gäster olika events och golfaktiviteter under året. Golfhäftet Trophy, Race to Espania, Skol SM, Tjejslaget, Krögargolf och Golfveckan (V.30) är några av de inplanerade golftävlingarna säsongen 2022. 

I april arrangerar vi en tjejkväll med snittar, middag och modevisning i Restaurang Korslöt i samarbete med Daily Sports (begränsat antal platser). I maj arrangeras golftävlingen Tjejslaget, med Daily Sports som sponsor.

Vi planerar att erbjuda musikunderhållning med ett coverband under fem fre-lördagar under säsongen. Separat information kommer inom kort.

Den populära Sponsorgolfen (3-manna scramble) är tillbaka för klubbens sponsorer i september. Vi skapar företagsevents i samverkan med Restaurang Korslöts fantastiska service, smakrika och vällagade måltider. Vi kommer att fortsätta att utveckla vår företagsgolf med bl.a. företagsspel i SGF:s nya GIT företag. 

En nyhet 2022 är att vi planerar att arrangera en Sponsorresa till vackra Bohuslän i september. 

/Klubbchef Lena Björkdahl