• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Tävlingskommitten har uppstart mån 13juni

Nu har du möjlighet att vara med och hjälpa till kring klubbens tävlingsverksamhet!

Vi behöver både bli fler funktionärer och vi behöver utbilda fler tävlingsledare som hjälper till på ett strukturerat sätt.

Uppstarts möte måndag 13 juni kl:18:00 där vi går igenom säsongens tävlingskalender, samt ser över det behov som finns i nuläget.

Alla kan vara med och hjälpa till i tävlingsverksamheten, som funktionär kan du exempelvis hjälpa till som starter, samla in scorekort och vara med ute på banan så att tempo hålls m.m. Som tävlingsledare kan du vara med och lotta tävlingar, knappa scorer, sätta ut skyltar för närmast hål m.m. All hjälp är bra.

SGF erbjuder en digital utbildning för alla som vill hjälpa till med tävlingar, detta är ngt vi kommer att gå igenom tillsammans och diskutera innehållet kring m.m.

Vi vill gärna att du som har tankar och idéer kring hur vi kan utveckla tävlingsverksamheten kommer på mötet och engagerar dig.

Oskar Einan är tävlingsansvarig på klubben och håller tillsammans med klubbchef i planeringen för utvecklingen av tävlingsverksamheten på klubben.

Välkomna på mötet måndag 13juni, föranmäl dig gärna till klubbchef via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

/Oskar Einan & klubbchef Lena Björkdahl