• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Nyheter Köpings Golfklubb

Afternoon Tea 14 februari

Välkommen till Afternoon Tea 14 februari i Restaurang Korslöt.

Professionell sångunderhållning med sopran Tanja Soininen.

Vi inleder jubileumsåret med en mysig eftermiddag i kärlekens tecken. Smäktande ballader och musikaliska överraskningar utlovas.

Afternoon Tea-buffén innehåller:
Snittar, scones, ost, marmelad, olika bakverk/desserter m.m. Te av två olika sorter, kaffe finns för den som hellre vill ha det.

Sittning 1 (14:30-15:30)

• 14:30 Fika
  • 14:45-15:15 Sångset

Sittning 2 (15:30-16:30)

• 15:30 Fika
  • 15:45-16:15 Sångset

Pris: 100kr per person.

Boka

Tel: 0221-810 90 (tis-ons kl.10:00-14:00)

Tävlingar 2023

Utifrån önskemål och synpunkter från er medlemmar har vi satt ihop en tävlingskalender som vi hoppas ska uppfylla alla kategorier, ung som gammal.

Ett datum som alla redan nu ska sätta upp i kalendern är den 17 juni, då arrangerar vi en Jubileumstävling för att fira att klubben fyller 60år.

• Alla medlemmar som vinner en av klubben anordnad tävling under året kommer att bli kvalificerad till ett Mästarmöte i slutet av säsongen, de som vann en tävling under 2022 kommer också att vara kvalificerad.
  • Vi har fått in flera önskemål om fler singeltävlingar vilket glädjer oss. Till den kommande säsongen kommer därför det att arrangeras singeltävlingar på onsdag eftermiddagar mellan kl:15:30 och kl:16:30. Vi spelar slagggolf i en gemensam klass,  under dessa tävlingar samlar spelarna poäng. De 21 bästa är sedan kvalificerade till en final. Mer info kommer när säsongen närmar sig.
  • Vidare kommer vi att ha en Tour setup tävling dagen efter Ligma Tour varit här, ett gyllene tillfälle för alla att spela banan med samma uppsättning som proffsen fått spela den.
  • Naturligtvis kommer vi att ha en fullspäckad ”Golfvecka” med både återkommande tävlingar och nya under vecka 30.
  • Match KM återinförs med start 2:a veckan i maj, final spelas sista veckan i august.

För att kunna fördela arbetet med planerade tävlingar är vi i behov av medlemmar som vill ställa upp som tävlingsledare.

Kontakta Oskar Einan för mer info om vad det innebär.

Så här ser tävlingskalendern ut i skrivande stund:

7 maj Majskålen,  3-manna Scramble

28 maj, Hey Golf Guide, Bästboll

4 juni, Greensome

17 juni, Jubileumstävling, Bästboll

8 juli, Tour Setup, Singel

24 juli Golfveckan

25 juli Golfveckan

26 juli Golfveckan

27 juli  Golfveckan

28 juli Golfveckan

29 juli Golfveckan

19 aug Klubbmästerskap

20 aug Klubbmästerskap

24 aug VW Masters, Singel

3 sept Tjejslaget, Bästboll

9 sept Mixed Bästboll

17 sept Final onsdagsgolfen, Singel

1 okt Mästarmöte, Singel 9 hål + 9 håls ”Shoot Out”

7 oktober Kylslaget, 3-manna Scramble

Nya Greenfee-samarbeten 2023

Greenfee-samarbeten är en medlemsförmån för klubbens fullvärdiga medlemmar.

Efter önskemål från våra medlemmar har följande tre greenfee-samarbeten förhandlats fram och de gäller alla dagar i veckan för dig som fullvärdig medlem. Banorna ligger inom 2 h bilresa. På Karlskoga GK får du som fulllvärdig medlem även 25% rabatt på tävlingsgreenfeen.

Strands Golf Resort 2023. Alla dagar i veckan!

• Fullvärdiga seniormedlemmar (SGF 22-99 år) får 25% rabatt på ordinarie Greenfee.
  • Gäller alla dagar under hela säsongen.
  • Gäller ej tävlingsgreenfee.
  • Avtalet kan ej kombineras med andra rabatter.

Nora Golfklubb 2023. Alla dagar i veckan!

• Fullvärdiga seniormedlemmar (SGF 22-99 år) får 25% rabatt på ordinarie Greenfee.
  • Juniorer t.o.m. 21 år får 50% på ordinarie Greenfee.
  • Gäller alla dagar under hela säsongen.
  • Gäller ej tävlingsgreenfee.
  • Avtalet kan ej kombineras med andra rabatter.

Karlskoga Golfklubb  2023. Nytt samarbete alla dagar i veckan!

• Gäller alla dagar under hela säsongen.
  • 25% rabatt på tävlingsgreenfee.

Medlemskap & årsavgifter 2023

Nu hittar du information om medlemskap och årsavgifter för 2023 under fliken Medlem här på hemsidan.

Du hittar även information om köpvillkor och hur du genomför din betalning via MinGolf.

Önskar du delbetala din årsavgift kan du bl.a. ansöka om Autogiro SITRA direkt via MinGolf, se länk under medlemsfliken.

/Mvh kansli

Köpings GK firar 60 år 2023

Köpings Golfklubb firar 60-års jubileum 2023.

En utställning (preliminär invigning lördag den 1 april) om vår förenings historia under 60 fantastiska år planeras i samarbete med Köpings muséer & utställningshallar.

Lärgrupp - vad är det?

I en förening har vi många möjligheter att lära oss tillsammans med andra under hela året. Ni kan ses via Teams i digitala träffar eller ses fysiskt antingen på klubben eller hemma hos någon av er, ni väljer platsen själva.

Så går lärgruppen till

Viljan att lära och nyfikenheten att upptäcka tillsammans är det som kännetecknar en lärgrupp. Deltagarnas olika perspektiv, erfarenheter och upplevelser är det centrala i samtalet. Att lära av och med varandra leder till utveckling. En lärgrupp är ett sätt att skapa ett lärande i en avgränsad grupp i din förening. Det viktiga är att utgå ifrån ett framtaget underlag, en så kallad lärgruppsplan.

En lärgrupp kan genomföras när och var som helst, antingen i anslutning till något av era planerade möten eller under flera helt separata träffar. En lärgrupp bygger på viljan att mötas, lyssna, ta del och dela med sig av varandras erfarenheter och perspektiv. Ett medskapande i lärandet!

Läs mer: Lärgrupp - vad är det?

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK