• Toppbanner2017

Ingen förtäring

Inget krav på anmälan.

Dagordning

1. Val av ordförande för mötet.
  2. Val av sekreterare för mötet.
  3. Disk om H60
  4. Disk om H70
  5. Disk om H75 mitt
  6. Disk om H75 öst
  7. Disk om H80 mitt
  8. Disk om H80 öst
  9. Pris utdelning seniorkommiten
  10. Pris utdelning Spf
  11. Sparbanken cup
  12. Bilar
  13. Vill damerna ha egen tävling
  14. Speldagarna + start tiden nästa år
  15. Resor
  16. Övriga frågor
  17. Mötet avslutas

Med vänlig hälsning Dag von Walden

Köpings GK firar 60 år 2023

Vi vill gärna få in förslag från er medlemmar på hur vi kan fira vår trevliga golfklubb under nästa säsong,

Tack för ditt engagemang!

Erbjudande: Årskort gällande rangen

Rangekorts erbjudande!

Önskemål på Årskort gällande range har många medlemmar efterfrågat och vi har därför valt att införa det igen till nästa säsong.

Passa på redan nu att köpa ditt Årskort som gäller resten av säsongen och även säsongen 2023+ att man får 1 dussin Bridgestone bollar på köpet.

Årskort: 1600kr (personligt)

Årskort familj: 2600kr (ett kort per familj, personligt)

Erbjudandet gäller till och med 31/10- 2022

Gröna kortet för familjer! Nyhet!

Gröna kortet för Familjer  (Nyhet säsongen 2022)

Anmäl familjen till en rolig nybörjarkurs i golf i sommar!

Tränare Ellinor Haag går igenom grunderna och anpassar kursen utifrån deltagarna, ni tar Grönt kort. Både vuxna och barn utvecklas, umgås och tränar tillsammans och alla kan delta. Utrustning finns att låna. Njut av sommaren på golfbanan, välkomna till klubbgemenskapen på Köpings Golfklubb- en plats att längta till.

Ingår i kursavgiften

• Information & teori
  • praktisk träning där ni lär er golfens grunder tillsammans
  • Spelträning/ faddergolf på banan
  • Banvandring/ regelvandring
  • Klubbor finns att låna
  • Medlemskap ingår för säsongen 2022

12-21år: 1.595kr

22-26år: 2.995kr

27-99år: 3.995kr

Du vet väl att golf numera räknas som friskvård?

För att bättre förstå Köpings Golfklubb och de grundregler föreningen följer läs gärna igenom våra stadgar.

Vad erbjuder Köpings GK säsongen 2022?

Vi erbjuder en fantastisk golfbana, nya populära ställplatser, boende i stugor med kvalitativa Hästens sängar och en golfrestaurang som serverar fantastiska luncher och a' la carte. Vi erbjuder medlemmar, sponsorer, partners och gäster olika events och golfaktiviteter under året. Golfhäftet Trophy, Race to Espania, Skol SM, Tjejslaget, Krögargolf och Golfveckan (V.30) är några av de inplanerade golftävlingarna säsongen 2022.

I april arrangerar vi en tjejkväll med snittar, middag och modevisning i Restaurang Korslöt i samarbete med Daily Sports (begränsat antal platser). I maj arrangeras golftävlingen Tjejslaget, med Daily Sports som sponsor.

Vi planerar att erbjuda musikunderhållning med ett coverband under fem fre-lördagar under säsongen. Separat information kommer inom kort.

Den populära Sponsorgolfen (3-manna scramble) är tillbaka för klubbens sponsorer i september. Vi skapar företagsevents i samverkan med Restaurang Korslöts fantastiska service, smakrika och vällagade måltider.

/Klubbchef Lena Björkdahl

Lärgrupp - vad är det?

I en förening har vi många möjligheter att lära oss tillsammans med andra under hela året. Ni kan ses via Teams i digitala träffar eller ses fysiskt antingen på klubben eller hemma hos någon av er, ni väljer platsen själva.

Så går lärgruppen till

Viljan att lära och nyfikenheten att upptäcka tillsammans är det som kännetecknar en lärgrupp. Deltagarnas olika perspektiv, erfarenheter och upplevelser är det centrala i samtalet. Att lära av och med varandra leder till utveckling. En lärgrupp är ett sätt att skapa ett lärande i en avgränsad grupp i din förening. Det viktiga är att utgå ifrån ett framtaget underlag, en så kallad lärgruppsplan.

En lärgrupp kan genomföras när och var som helst, antingen i anslutning till något av era planerade möten eller under flera helt separata träffar. En lärgrupp bygger på viljan att mötas, lyssna, ta del och dela med sig av varandras erfarenheter och perspektiv. Ett medskapande i lärandet!

Afterwork 2022

Tips till musikälskare!

Restaurang Korslöt erbjuder afterwork under fem fredag-lördagar under säsongen. Välkomna att lyssna till coverband som spelar medryckande musik och avnjut samtidigt vällagad mat.

• Fredag 27 maj. BB Brain- coverband med blandad musik
  • Fredag 17 juni. Buddy Larsson & the Rimcross 50-60 tals Rock'n'Roll.
  • Lördag 30 juli. BB Brain- coverband med blandad musik (avslutning på Golfveckan)
  • Fredag 26 augusti. Buddy Larsson & the Rimcross 50-60 tals Rock'n'Roll.
  • Fredag 23 september. BB Brain coverband med blandad musik

Förboka direkt till restaurangen för maten och för att få reserverad plats.

Välkomna!

Greenfeesamarbeten 2022

Nu kan vi glädjande presentera att vi fortsätter greenfeesamarbeten 2022 med Kårsta GK, Hagge GK, Lindesberg GK, Arboga GK, Enköpings GK och Öjestrands GK. Under fliken Medlem på hemsidan hittar du greenfeesamarbeten 2022.

Autogiro

Vi kan nu erbjuda dig som medlem möjligheten att dela upp din årsavgift. Ansökan om autogiro gör du direkt i MinGolf.

För att ansöka om autogiro:

• logga in som vanligt på MinGolf.
  • I menyn väljer du Mina  inställningar och därefter betalningar.
  • Markera de avgifter du vill betala via autogiro, fyll i dina kontouppgifter, acceptera villkoren för autogiro och klicka på Ansök. Du får då en bekräftelse att din ansökan är genomförd.
  • Efter ett par dagar får du ett mail med en bifogad blankett som du ska signera och skicka in. När vi mottagit denna aktiverar vi ditt autogiro.

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer.

Vinnare i utlottning

Grattis Monica Ahlendal som vunnit utlottningen av hotellpaketet på Elite Stadshotell Västerås för två personer.

Utlottningen gäller alla medlemmar som betalat in årsavgiften före sista november i år.

/Kansliet