Matz Evensson Golf Academy 2023

Från och med säsongen 2023 kommer Matz Evensson Golf Academy, utöver Frösåker och Orresta, även driva Verkstad och Golfundervisning i samarbete med Köpings GK. 

Vi är oerhört glada och spända av förväntan, att få möjlighet att hjälpa en så fin anläggning att växa, utvecklas och skapa ännu mer passion och golfglädje. 

Matz Evensson Golf Academy kommer att ansvara för att verksamheten på Köping sköts enligt samma "tänk" och modell som på Frösåker och Orresta. 

Vi kommer att 3 dagar i veckan placera en utbildad PGA Professional på plats på Köping. I shopen kommer vi att bistå med support och kompetens. 

Vi kommer kunna erbjuda Köpings medlemmar verkstad, träning, golfskolor, kul happenings och events. En hjärtefråga redan 2023 är att lyfta juniorverksamhet, medlemsträning, golfskolor och full service i en nyrustad verkstad.

Köpings medlemmar kommer att erhålla rabatt vid köp i proshopen både på Köping, Orresta och Frösåker, samt under säsongen många andra erbjudanden. 

 

 

Head Pro 2023 

Vi välkomnar Fredrik Agnero till Matz Evensson Golf Academy.

Fredrik har under många år arbetat aktivt med juniorverksamheten på Fullerö GK. Fredrik kommer i vårt team att arbeta som HeadPro på Köping GK.

Fredrik är utbildad TAU och går för närvarande HTU (Högre Tränar Utbildning).

Fredrik kärlek till spelet är mycket stor. Med sin passion och kompetens har han förmågan att både entusiasmera och lära ut golf – något vi alla kommer att kunna ta del av under säsong ´23.
Välkommen till teamet!

Kompetens, Passion och Golfglädje.

/Matz & Henrik 

www.matzevensson.com

  • Skapad

© 2022 Köpings Golfklubb - Korslöt 1 - 731 94 Köping - E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK