• Toppbanner2017
  • Toppbanner Vinter2

Köpings GK firar 60 år 2023

Köpings Golfklubb firar 60-års jubileum 2023.

En utställning (preliminär invigning lördag den 1 april) om vår förenings historia under 60 fantastiska år planeras i samarbete med Köpings muséer & utställningshallar. Har du idéer om vad vi borde få med i utställningen? Kontakta klubbchef Lena Björkdahl, jag tar gärna emot historier och tips från medlemmar.

Har du förslag på verksamhet och aktiviteter kopplat till jubileumsåret som du skulle tycka va roligt att ta del av under 2023? Skicka in ditt förslag till klubbchef Lena Björkdahl via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för ditt engagemang!

• Skapad

Tel: 0221-810 90 - Tryckval: 1. Reception, bokningar mm - 2. Kansli, ekonomi och medlemsfrågor - 3. Klubbchef - 4. Restaurang - 5. Banchef

Web: Reklamhuset RINK