Lektioner & Massage

50 min, 2 personer - 750 kr

Utprovning av klubbor/custom fitting
50 min - 500 kr
Avgiften på 500 kr dras sedan av när du köper klubborna. Utprovning blir då alltså kostnadsfri.

Spellektioner
1 person, 9 hål inkl. spelstrategi - 750 kr
2 personer, 9 hål inkl. spelstrategi - 1 350 kr

Paketpris på lektioner
6 lektioner för priset av 5 på 50 min - 2 500 kr
6 lektioner för priset av 5 på 20 min - 1 250 kr

Hur går golflektionen till?
Tillsammans går vi igenom utifrån vad det är du vill träna och bli bättre på. Vi gör videoanalys och använder oss av GC Quad så vi får se i praktiken vad som är bra och positivt och vad vi kan utveckla utifrån din önskan. Efter avslutad lektionstid görs dagsanteckningar på vad vi har gått igenom så att vi kan bygga för framtida utveckling.

Massagebehandling
45 min - 500 kr
30 min - 350 kr
15 min - 200 kr

Paketpris på massage
Players-paket: 5 behandlingar på 45 min - 2 375 kr
WGC-paket: 8 behandlingar på 45 min - 3 680 kr
Major-paket: 10 behandlingar på 45 min - 4 500 kr

Hur går massagebehandlingen till?
Du fyller i vid ankomst i klubbhuset en Hälsodeklarations-blad som finns bakom receptionsdisken. Hälsodeklarationen lämnas till din massör som utifrån deklarationen får information hur behandlingen skall gå till.
I massagebehandlingen är det valbart om man önskar terapeutisk stretching (för ökad rörlighet) för vald muskelgrupp eller om man enbart önskar massage. Terapeutisk stretching är en bra metod att använda sig av för en patient med rörelseförskränkningar och är ett perfekt komplement för golfare att använda sig av. Efter avslutad behandling journalförs behandlingen hos massör på vad vi har gått igenom för framtida utveckling.

Visste du att golflektioner och massagebehandlingar ses som friskvård?
Ta kontakt med reception vid betalning i kassan!