Lag- & klubbkläder

Här kommer olika klädpaket från shopen och Callaway som alla medlemmar är välkomna att beställa med klubbens logga på.
Observera att kläderna enbart säljs i kompletta paket! Priserna är väldigt förmånliga med ca 50% rabatt mot ordinarie pris i butik.

Kläderna kommer att beställas hem i ett par omgångar, första beställningen måste vara inne senast 24 mars (nästa omgång blir i slutet av april). Kläderna kan hämtas ut i golfshopen ca 3 veckor efter beställningen och betalas då man hämtar dem. Det kommer att finnas några olika plagg att prova på kansliet.

Du beställer genom att skicka ett mail till vår Pro Michael Ramquist. Ange vilket paket du önskar beställa samt storlek. Du måste även skriva namn, golf-id samt mobilnummer. Skicka mailet till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En annan nyhet för året är att alla medlemmar har 10% rabatt på alla inköp i golfshopen, med undantag för reavaror.

Paket Juniorer Killar - 599 kr

1 st funktionspiké samt en långärmad fleecetröja. Båda med broderat klubbmärke på vänster bröst.
Storleksguide Piké: S = 127-135 cl, M = 137-150 cl, L = 152-160, XL = 162-173 cl.

Paket Damer - 1250 kr

3 st funktionstoppar med klubbens logga, 1st kjol samt 1st bälte. Topparna har broderat klubbmärke på vänster bröst.

Paket Herrar - 1295 kr

3 st funktionströjor med klubbens logga, 1 par shorts samt 1 bälte.  Tröjorna har broderat klubbmärke på vänster bröst.

Komplettering av herrpaket från 2016

Det går också bra för de herrar som önskar att komplettera sina kläder från ifjol eller om någon inte köpte paketet. Finns i ovanstående färger.
Här går det att köpa enstaka plagg eller köpa hela paketet om man så önskar.  Broderat klubbmärke på vänster bröst på tröjorna.
Paketpris 1195 kr. Pris på enstaka plagg; 399 kr per pike och 499 kr per byxa.

Tjej- och Elitjuniorer får info från sina tränare.