Golfresor 2019

Australien 15-30 januari!

I samarbete med Golf Plaisir arrangerar vår Pro Michael Ramquist en golfresa till Australien den 15-30 januari 2019.

Presentation av resan:

Följ med till Australien och spela fantastiska banor i underbar natur. Vi flyger med Emirates via Dubai för att sedan ha direktflyg till Brisbane. Under resan har vi hyrbilar så att det är enkelt att utforska de sevärdheter runt Guldkusten som man önskar se.

Resan startar med tre nätter och tre dagar golf i Kooralbyn Valley Resort, som är en liten pärla 1 timma in i landet ifrån Guldkusten, denna Resort är dessutom utnämnd till Golfresort nr 1 i Australien. En naturupplevelse utöver det vanliga med en otroligt vacker natur och hundratals kangeroos runtomkring på golfbanan.

Resan fortsätter sedan ut mot Guldkusten och Surfers Paradise som erbjuder det mesta av det bästa. Vi bor 9 nätter på Mercure Hotel som ligger intill Palm Medows golfbana och därifrån finns en av väldens finaste stränder och 20 golfbanor inom lika många minuter. Vi har fem dagar golf i vårt golfpaket på kusten med spel på banor som Palm Medows, Lakelands, The Glades.

Det finns även gott om tid under vår vistelse på kusten att njuta och se annat än golfbanorna.

Pris per person är 35.900 kr 

Läs mera i PDF-filen som du hittar här!


Turkiet 23-30 mars!

Lykia Golf Resort

Lykia har med sin karaktäristiska linksbana, lyxiga hotell komplex och ett fullfjädrat SPA när det är som bäst slagit sig in i den hårda konkurrensen i Turkiets golfmekka. Inte nog med att golfbanan är fantastisk, hotellets lyxiga rum och dess all inklusive slår det mesta. Golfbanan följer strandlinjen med underbara vyer och fantastisk golfdesign. Hotellet erbjuder mängder av olika aktiviteter så som vattensport, tennis, pingis, biljard och avkoppling i dess SPA.

Boende

Hotellet och dess SPA ger även golfaren möjligheten att locka med familjen för andra aktiviteter än golf. De stora rymliga rummen erbjuder femstjärnig lyx med alla faciliteter som kan förväntas. Anläggningen har 449 rum, från standard utförande till makalösa sviter.

Golf

De dramatiska sanddynorna på golfbanan med vyer av Medelhavet och berg i bakgrunden. En golfresa till Lykia Links är ett måste för den inbitne golfaren. Med det stora utbudet av utslagsplatser så spelar du banan precis så lång som du själv önskar. Med fem olika tees kan du välja att spela banan lång som kort. Intill banan finner du en stor driving range, bunkerträning och bra träningsområden för närspel både för grupper och individuella.

Pris per person: 15.495 kr

Läs mera i PDF-filen som du hittar här!


Turkiet 6-13 april!

Sirene Golf Resort

Vår absoluta favoritanläggning är utan tvekan Sirene. Med sina majestätiska två 18 hålsbanor som ligger på gångavstånd från det lyxiga hotellet vid samma namn. Banan Sultan har stått värd för större tävlingar och håller alltid det bästa skicket i regionen. Banan Pasha är lite enklare och kortare och ger en fantastisk variation. Det räcker att röra sig mellan hotellet och dessa två underbara golfbanor och få ut det bästa i regionen. Hotellet erbjuder som sig bör SPA, gym, olika restauranger och bara 6 minuters kort promenad har ni hotellets egna strand.

PGA Sultan Golf Course

Denna mästerskapsbana har en stor variation av park, vatten, skog och strategiskt utplacerade pinjeträd. Banan är alltid i oerhört bra kondition och är en utmaning för de flesta, även för Tiger Woods under ett mästerskap. Banan kräver precision men de olika utslagsplatserna hjälper även den mindre erfarne spelaren att ta sig runt.

Pasha Golf Course

Som ett välkommet inslag gentemot sin svårbemästrade storebror PGA Sultan precis bredvid ger denna bana som ger lite mer utrymme för misstag. Banan är kortare och har en variation av doglegs, breda fairways, välplacerade bunkrar och vatten i spel. Denna bana lämpar sig för alla och den som önskar en större utmaning kan spela från mästerskaps utslaget längst bak. Precis som sin storebror så är denna oerhört välskött och en av favoriterna i regionen.

Pris per person: 16.995 kr

Läs mera i PDF-filen som du hittar här!