Årets nybörjarkurser

Välkomna till våra populära Nybörjarutbildningar på Köpings GK 2020

Klubbens Pro/tränare Johan Fryckne håller i utbildningarna

Kursen innehåller fem timmar med praktik i grupp och ca tre timmar teori. Det ingår sedan ytterligare 5 timmar praktik som dock inte är obligatoriskt att närvara vid i form av medlemsträningar som erbjuds på klubben. Mer info om datum och tider för de medlemsträningarna kommer.
Två av de tre timmars teori som ska genomföras sker på klubbens "regelträffar" som kommer att erbjudas regelbundet under året.
Begränsat antal platser per kurs.

Erbjudande!

Nybörjarutbildning i grupp samt 1 års prova-på-medlemskap på Köpings GK för endast 3 995 kr
Ingår i kursen; Praktik, teori och klubbor att låna under kursen.

Alla som går sin nybörjarkurs erbjuds att kunna köpa ett startpaket av klubbor, bag och skor mm till ett förmånligt "kom igång" pris.
Vänta med att köpa era klubbor tills eran kurs startar och jag ser till att ni får klubbor som är anpassade efter just dig.
Ca pris för en uppsättning klubbor och bag mm som är bra att börja spela med kostar från ca 2900kr.

Anmälan till kurserna sker till klubbens kansli på telefon eller mail;
0221-81090

OBS ev kan något datum och tider ändras så håll er uppdaterade på klubbens hemsida.

Tider för utbildningarna 2020 kommer senast februari 2020

Vid frågor om nybörjarutbildningens upplägg eller andra frågor inför kursen kontakta klubbens Pro.

Introduktionsfilm - klicka här