Tjejkväll med golfyoga

Välkommen till en avkopplande tjejkväll med golfyoga i Hästens Store Köping 2 Maj kl.18:30-ca 21:00.

Köpings golfklubb i samarbete med Hästen bjuder dig på ett yogapass inriktad till golfen under ledning av Anki Ahle'n, Barayogastudion.

I yogan strävar vi efter att skapa harmoni mellan kropp och sinne. Du lär dig öka din koncentrationsförmåga så att du kan fokusera bättre och öka din förmåga att kontrollera tanken. Du blir starkare, smidigare och får bättre balans.

Yogan anpassas utifrån dig själv och dina egna förutsättningar.Mjuka kläder rekommenderas.

Hästen bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Vi tar emot max 22 personer, så först till kvarn gäller. Du anmäler dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv namn, golfid och telefonnummer på anmälan.

Mvh klubbchef Emil Madsen i samarbete med Hästen