Kampanjpris på Golfskola i Spanien 12-19 oktober

Vår Pro Michael Ramquist har kampanjpris på golfresan till Alcaidesa 12-19 oktober.
Priset är 15.495 kr och endast 14.995 kr ifall du bokar innan 1 september. För bokning, klicka här!

Vid frågor och för ytterligare info, kontakta:

Michael Ramquist
PGA Professional

Tjejkväll med golfyoga

Välkommen till en avkopplande tjejkväll med golfyoga i Hästens Store Köping 2 Maj kl.18:30-ca 21:00.

Köpings golfklubb i samarbete med Hästen bjuder dig på ett yogapass inriktad till golfen under ledning av Anki Ahle'n, Barayogastudion.

I yogan strävar vi efter att skapa harmoni mellan kropp och sinne. Du lär dig öka din koncentrationsförmåga så att du kan fokusera bättre och öka din förmåga att kontrollera tanken. Du blir starkare, smidigare och får bättre balans.

Yogan anpassas utifrån dig själv och dina egna förutsättningar.Mjuka kläder rekommenderas.

Hästen bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Vi tar emot max 22 personer, så först till kvarn gäller. Du anmäler dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv namn, golfid och telefonnummer på anmälan.

Mvh klubbchef Emil Madsen i samarbete med Hästen

Ullvigymnasiet gick ledarutbildning

Ullvigymnasiets Barn & Fritidsprogram gick ledarutbildning i Golfäventyret

I strålande solsken höll Junioransvarig Lena With och Ulrika Jorsell från Svenska Golfförbundet en GL1-kurs (Golfens Ledarutbildning steg 1) på Köpings Golfklubb under onsdagen för elever i åk2 på Ullvigymnasiets Barn & Fritidsprogram. Eleverna provade på olika golfspecifika uppvärmningsövningar, lekar, slag, byggde en Golfäventyret 50-bana och spelade med olika bollar. Där emellan diskuterade eleverna och lärarna pedagogiska frågor om nivåanpassningar m.m.

Ett samarbete md Ullvigymnasiet har inletts under 2019, detta för att vidga skolsatsningen som startades under 2018. För gymnasieungdomarna som går i åk 2 på Barn & Fritidsprogrammet möjliggör denna satsning att de kommer att kunna hjälpa Grundskolornas och Grundsärskolans idrottslärare med golf på idrottslektionerna, när de gör sina praktikperioder på olika skolor i Köpings kommun under våren.

/Lena With

Stolt Junioransvarig

Smygöppning av rangen!

Hej kära golfvänner! Säsongen 2019 närmar sig med stormsteg.

På söndag 24/2 smygöppnade vi rangen. Kaffe, bulle och korv fanns till försäljning och det var drag hela dagen.

Eftersom vårvädret verkar hålla i sig så håller vi öppet t o m torsdag 28/2
(och kommer förhoppningsvis fortsätta hålla öppet när vädret tillåter).

Passa på och fyll på era rangekort på kansliet som har öppet må-to 9-14.

Välkomna!