Var med och bidra till klubben i dessa tuffa tider!

Onsdags & lördagsgolf

Passa på att stötta klubben under den tuffa tid vi är inne i nu!

Du bidrar med 40 kr och har chans att vinna presentkort vid varje speltillfälle.

Vi kommer arrangera onsdags & lördagsgolf under alla veckor säsongen 2020.

Start onsdagen den 13 maj.

Tävlingsregler:
Du spelar med vem eller vilka du vill (ingen lottning för att undvika smittspridning), du bokar din tid som vanligt i mingolf.
Spelform: 18 hål Slaggolf
Hcp: +8 - 54
Startavgift: Betalas i receptionen 40 kr innan du går ut och spelar, är reception stängd går det bra att Swisha till 123-471 82 01.
Scorekortet lämnar du in i receptionen efter avslutad rond, är receptionen stängd lägger du scorekortet i den röda brevlådan utanför Juniorrummet.

Priser: 80% av startavgiften går till priser i form av presentkort i shopen. Presentkort delas ut efter varje spelomgång och hämtas i receptionen.

Fördelning
Deltagare       Antal priser          Procent fördelning per pris
1–5                      1                  100%
6–10                    2                   65%, 35%
11–15                  3                   55%, 30%, 15%
16–20                  4                   50%, 25%, 15%, 10%

Resultatet: Redovisas på hemsidan på torsdagar och måndagar under onsdags/lördagsgolfen.

Under året kommer en order of merit att upprättas och där dem 12 bästa när säsongen är slut kommer göra upp i en final som spelas i september.