Vårårsmötet 9 mars 2019

Årsmötet blev en trevlig tillställning med stor medlemsnärvaro på Volvogården.

Flera viktiga punkter behandlades men det viktiga beslutet om att starta restaurang i egen regi beslutades enhälligt.
Protokollet från mötet kommer finnas på hemsidan inom kort.

Vår nya Klubbchef Emil Madsen och vår Restaurangchef Kicki Langkeit presenterade sig.

Mötet avtackade Styrelseledamöterna Gunilla Karlsson och Eva Andersson samt Valberedare Anders Montelius och Gunnar Larsson med blommor och applåder.

Stefan Jansson vår klubbutvecklare från Golfförbundet besökte oss för att tilldela Köpings GK diplom för att vi fullföljt Golfförbundets klubbutvecklingsprogram Vision 50/50. Vi är den första klubben i Västmanland som kvalificerat oss till denna utmärkelse.
Stolta arbetar vi vidare med detta inkluderat med klubbens Vision 2023.

Årets Ambassadör Lena With och Årets Golfkompis Tyra Kahn hyllades med rungande applåder, presenter och blommor.
Det blev en vacker och känslosam stund för oss alla som var med på mötet.

Glädjande fick vi 17 personer som anmäler sig att vara golffaddrar till nya golfare.

Årets Golfkompis Tyra Kahn sålde flertalet Sverigelotter till förmån för juniorernas verksamhet.

Mötet avslutades med kaffe och smörgåstårta som arrangerades av många engagerade medlemmar.

Varmt tack till allas medverkan!

Styrelsen/ Berit Ryding