Golfäventyret i skolorna är uppskattat

"Golfäventyret- i -skolan-satsningen" genomförs i skrivande stund av klubbens junioransvarig Lena With, tillsammans med grundskollärarna i kommun.

Hittills har satsningen varit oerhört uppskattad av de ca300 elever, som hittills har provat på Golfäventyret med Lena With och respektive idrottslärare.

Nyfikenhet på golfen som fritidsaktivitet har väckts hos flera barn som fått möjlighet att prova på att spela 50-bana och 30-bana uppe vid Gammelgården, med det nyinköpta träningsmaterialet som skolorna fått tilldelat sig genom bidrag för bl.a. integration m.m.

Eleverna har fått information om träningsverksamheten på klubben och om den kostnadsfria Sommarlovsträningen under v.26 som juniorverksamheten erbjuder inne i Köping i år.