Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Restaurangen öppnade i strålande sol

Många glada miner hos medlemmar och lunchgäster som idag tog sig ut till klubben och besökte Restaurang Korslöt i strålande sol.

Den nya uteserveringen är redan en favorit, välbesökt och otroligt uppskattad med perfekt utsikt över hål 18.

Tjejkväll med golfyoga

Välkommen till en avkopplande tjejkväll med golfyoga i Hästens Store Köping 2 Maj kl.18:30-ca 21:00.

Köpings golfklubb i samarbete med Hästen bjuder dig på ett yogapass inriktad till golfen under ledning av Anki Ahle'n, Barayogastudion.

I yogan strävar vi efter att skapa harmoni mellan kropp och sinne. Du lär dig öka din koncentrationsförmåga så att du kan fokusera bättre och öka din förmåga att kontrollera tanken. Du blir starkare, smidigare och får bättre balans.

Yogan anpassas utifrån dig själv och dina egna förutsättningar.Mjuka kläder rekommenderas.

Hästen bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Vi tar emot max 22 personer, så först till kvarn gäller. Du anmäler dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skriv namn, golfid och telefonnummer på anmälan.

Mvh klubbchef Emil Madsen i samarbete med Hästen

Ullvigymnasiet gick ledarutbildning

Ullvigymnasiets Barn & Fritidsprogram gick ledarutbildning i Golfäventyret

I strålande solsken höll Junioransvarig Lena With och Ulrika Jorsell från Svenska Golfförbundet en GL1-kurs (Golfens Ledarutbildning steg 1) på Köpings Golfklubb under onsdagen för elever i åk2 på Ullvigymnasiets Barn & Fritidsprogram. Eleverna provade på olika golfspecifika uppvärmningsövningar, lekar, slag, byggde en Golfäventyret 50-bana och spelade med olika bollar. Där emellan diskuterade eleverna och lärarna pedagogiska frågor om nivåanpassningar m.m.

Ett samarbete md Ullvigymnasiet har inletts under 2019, detta för att vidga skolsatsningen som startades under 2018. För gymnasieungdomarna som går i åk 2 på Barn & Fritidsprogrammet möjliggör denna satsning att de kommer att kunna hjälpa Grundskolornas och Grundsärskolans idrottslärare med golf på idrottslektionerna, när de gör sina praktikperioder på olika skolor i Köpings kommun under våren.

/Lena With

Stolt Junioransvarig

Seniorupptakt 25/4

för både damer och herrar 55+

Torsdagen den 25 april kl.18.00 (OBS ändrat datum från tidigare utskick)

Konferenslokalen Korslöt.
Förtäring 100 kr
Sparbanken Cup 100 kr.
(Ta gärna med jämna pengar)

Anmälan, senast måndagen den 22 april till:

Förslag till dagordning

• Val av mötesfunktionärer
• Seniorgolfen • SPF-golfen
• Sparbanken Cup.
• Val av seniorkommitté.
• Seriespel och val av lagledare:
- Västmanlandsserien: H60, H70
- Matchspelsserien: H65 (två lag), H75
• Gemensamma aktiviteter (typ resor).
• Övriga frågor.

Hjärtligt välkomna!
Seniorkommittén

Välkommen till årets Hjärtgolf!

I år har 1.6 miljonersklubben 12 st tävlingar (11 med i finalspel) där du kan vara med och spela för att stödja forskningen för kvinnors hälsa. Alla som spelar är med och skänker pengar via startavgiften till forskningen.

Hjärtgolfen är en partävling för kvinnor där startavgiften går till forskningen för kvinnors hälsa.
Läs mer om 1.6 & 2.6 miljonerklubben på www.1.6miljonerklubben.com

1:an och 2:an går till finalspel. Finalen hålls 2019 på Ekerums GK den 18 augusti. Vinnarna av finalen på Ekerum GK erhåller resa/boende samt spel i Prinsessan Birgittas Cup på Santa Ponsa, 5–7 september under 3 dgr. I priset ingår även middagar och cocktailparty (med resa och inspel blir resan 3–8 september).

Tävlingen spelas på Köpings GK den 16 juni.

Anmälan görs via Min Golf. Köping, Tävlingar och Hjärtgolfen!

Varmt välkomna