Nyheter Köpings Golfklubb

Klicka i menyn här bredvid för att läsa nyheter från Köpings golfklubb, uppdelat i nyheter för medlemmar, rörande banan, tävlingar etc.

Banan stängd!

På grund av den stora nederbörd vi har fått dem senaste dagarna (65 mm) så tvingas vi stänga banan från allt spel tillsvidare. Är vädergudarna med oss så öppnar vi banan igen.

Golfbils förbud

Från och med måndag den 14/10 råder golfbils förbud tillsvidare på grund av rådande väder.

Beställ ditt HIO-diplom

Nu kan du som gjort en Hole-In-One på "Köpings Nya 18" (sedan nyinvigningen i juni 2016) beställa ett personligt HIO-diplom.

Det kostar 299:- utan ram och 349:- med ram. Beställ senast 15/10 så kan du hämta i receptionen från 17/10 till 19/10 (då vi stänger för säsongen). Passar det illa så kan vi även ta med till årsmötet i november.

Läs mera här!

Viktigt meddelande från Svensk Golf!

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Köpings GK inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Köpings GKs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Köpings GK får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via denna länk: https://www.dintidning.se/SG9361

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.

Nytt om Svensk Golf:

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.

Vad händer med Svensk Golf under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?

Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

Vilka innehållsmässiga fokusområden får nya Svensk Golf?

Alla våra läsarundersökningar ger ett tydligt kvitto på att vår läsekrets uppskattar Golfskolan med alla dess olika instruktionsavsnitt, våra utrustningstester samt våra ban besök och reportage från Golfsverige. Det är tre viktiga områden för oss att producera ännu bättre innehåll om. Självklart ska du också få möta de mest intressanta svenska golfprofilerna, från proffs till unika eldsjälar, och så ska vi krydda läsupplevelsen med riktigt bra berättelser från när och ibland även fjärran.

Rensning av vagnsbodarna

Den 1 november kommer vi städa vagnsbodarna, så allt som står utanför burarna kommer att kastas. Så ni som har burar se till att allt är undanplockat utanför burarna senast den 31 oktober.

Mvh Köpings Golfklubb

Boka plats på vårt Julbord!

Vi kommer att presentera ett litet julbord med smaskiga (mestadels) hemlagade rätter under två veckoslut i november-december. Missa inte detta och boka snarast möjligt, max 50 personer per sittning! Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.